Undertak utformning: resa i 16 internationella restauranger – anews24.org

Undertak utformning: resa i 16 internationella restauranger

falsk trä tak design idé modern restaurang inne villa Bear Restaurant Bangkok

en undertak konstruktion kan helt ändra utseendet på ett rum. Oavsett om det är en levande utrymme eller en offentlig plats som restaurang, teater, bibliotek och andra.


Upptäck denna exceptionella urval av 16 internationella restauranger, försedd med undertak och mycket originell design. Vi kan till och med säga att ofta taket blir fokus för interiören.

Undertak design, Bear Villa restaurang i Bangkok

falsk original modern modern interiör trä tak design idé modern restaurang inne villa Bear Restaurant Bangkok

Bear Villa är en restaurang designad av studion part / utrymme / design och kan besökas i Bangkok. Grundidén med konstruktionen är att återskapa det inre av en fabrik nallebjörn. Resultatet är en interiör anlagd med stora knappar, stora skedar och massor av nallar. Undertak av två rum är imponerande.

Undertak design, restaurang Rice hem i Guangzhou, Kina restaurang modern design idé inredning undertak träbord

Rice House (The Rice Home på engelska) är en restaurang som ligger i Guangzhou, Kina. Interiören är enkel och dynamisk på en gång. Den ritades av AS designstudio baserad i Hong Kong. Undertaket är mycket geometrisk består av hexagoner. Det låter som en honungskaka.

Undertak design, undervattens restaurang Maldiverna Subsix

undertak samtida modern design idé inredningsarkitekt restaurang Maldiverna subsix Poole Associates

Restaurangen under vattnet Subsix ligger i Maldiverna. Dess atmosfär är sofistikerad och oemotståndlig. Subsix öppnades 2012. Först var det en nattklubb, men nyligen har omvandlats till en restaurang. Poole Associates studio var ansvarig för projektet.

Undertak grön design, Segev restaurang The Kitchen Garden i Israel

falsk samtida modern inredning deco tak vegetation gröna Hod Segev Hasharon Israel köksträdgården

Segev The Kitchen Garden är en restaurang som ligger i Hod Hasharon, Israel. Designen designades av Studio Yaron Tal. Interiören försöker efterlikna ett växthus. Den är dekorerad med krydda papperskorgar som faktiskt används i köket med restaurangens kock. Örter hänger på väggarna, odlare dekorera även borden och taket är mycket grönt! Vad ett växthus, vad en vacker trädgård!

Undertak modern, restaurang Ubon Kuwait

modern inredning restaurang tak Ubon restaurangen Kuwait modern upphängd armatur

Den Ubon Restaurangen ligger i Kuwait. Dess utformning är avlad av Lab100. Restaurangen Thai har en mycket intressant interiör med ett urval av material noggrant. Väggar och tak är täckta med trä. Beläggningen gjordes med användning av en japansk teknik för att bevara trä känd som "shou-Sugi-ban".

Trä undertak, Tsujita restaurang i Los Angeles

undertak designen modern inredning takeshi sano Tsujita Los Angeles

Restaurangen Tsujita ligger i Los Angeles, Kalifornien. Designad av Takeshi Sano, hans tak förstå 25 000 träpinnar. Resultatet är en konstnärlig och elegant utseende: en trä himlen!

Bibo Restaurant, Hong Kong, Design by Substance

Inuti modern design falska restaurang ursprungliga taket designen bibo restaurang Hongkong ämnet design idé

Den Bibo är en restaurang som ligger i Hong Kong. Det bär namnet på gatan konstnären som dekorerade väggarna. Interiören är mycket eleganta och ultramoderna på samma gång. Projektet med dess inredning och dekoration gjordes av ämnet Studio Team. Målet var att skapa en bohemisk och chic på samma gång. Industri accenter rajoutent en retro elegant.

Ikibana restaurang som ligger i Barcelona, ​​Spanien

modern innertak konstruktion restaurang inredningen Ikibana estaurant el equipo creativo Barcelona

Restaurangen Ikibana är en blandning av element inuti och japanska och brasilianska-inspirerad mat åt gången. Studion El Equipo Creativo, det team som ansvarar för detta projekt var att hitta likheter och singulariteter mellan de två kulturerna. Undertaket är den perfekta kompromissen. Dess utformning symboliserar landskap i de båda regionerna i en förenklad och abstrakt.

Restaurangen Odessa i Ukraina

rastaurant falsk modern inredning modern modern tak Inredning

Restaurangen Odessa i Ukraina grundades 1962. Det ligger Chervonoarmiyska. År 2013 var det renoverade av designstudion YOD Design Lab. Det har hållit sin autentiska charm, men i ett nytt format. Valet av material och belysning är lika viktigt som valet av väggar och tak. Resultatet är en skulpterad, modern interiör.

Restaurant Changshau nudlar i Kina undertak modern ursprungliga designen nudlar modern inomhus restaurang idé aménangement

Inspirerad av den traditionella tekniken för att förbereda nudlar, restaurangen ligger Changshau är Kina utrustad med ett undertak består av flera hängande lampor som ser ut som nudlar. Interiören är poetisk och ovanligt. Resten av inredningen kombinerar rustik och industriell design, medan blandning av östra influenser och väst, tradition och modernitet. Designen designades av Lukstudio studio.

Den Cornerstone Restaurant i Dongcheng i Kina

modern tak Inredning deco tegelvägg idé

Hörnsten restaurang i Dongcheng i Kina är ett stort utrymme av 360m2. Dess utformning, designad av Studio Ramoprimo, blev klar 2011. Den innehåller naturliga material och konstgjorda material: trä, tegel, stål, glas, spegel och andra. Undertaket imponerar med sin enkla och originell design. Det gjordes av hängande tyger.

Restaurant Paris sky ligger i Montparnasse tornet

Samtida modern inomhus restaurang enastående utsikt paris undertak original

Himlen i Paris är en restaurang som ligger i tornet på Montparnasse i Paris, Frankrike. Dess vackra panoramavyer och enastående design ger en oförglömlig upplevelse. Designad av Noé Duchaufour-Lawrance, innehåller den speglar som reflekterar det naturliga ljuset och skapa en modern och luftig känsla.

Restaurang Chapulin Mexico

ursprungliga trä undertak inne modern design ursprungliga idén

Restaurangen Chapulin ligger i Mexico. Interiören är ett resultat av arbetet i två Sama Mob Arkitekter och Studio lag. Grundidén med konstruktionen var att spegla historien om Mexiko.

Restaurang Pakta i Barcelona, ​​Spanien

undertak layout idé modern inomhus restaurang

Den Pakta är en restaurang som ligger i Barcelona, ​​Spanien. Interiören är en blandning av stilar och olika identiteter. Restaurangen erbjuder peruanska och japansk-inspirerad mat. Dess utformning är en blandning av de två kulturerna. Projektet leddes av El Equipo Creativo.

Den Gochi Restaurant i Melbourne

modern inredning idé undertak konstruktion Japan Gochi mim designen MelbourneUndertak 3D-effekt, insinuation restaurang i New Yorkfalsk idé modern modern design idé tak restaurang insinuationer konstruktion bluarchLike this post? Please share to your friends: