Deco idé skabelse: kreative fritidsaktiviteter for børn og voksne – anews24.org

Deco idé skabelse: kreative fritidsaktiviteter for børn og voksne

idé deco ramme ark skabelse ideer

En idé deco oprindelige skabelse? I dag, opdager du et særligt udvalg af dekorative forslag til interiøret. Alle vores ideer er nemme at lave og en meget lille pris.


Her er de ...

idé skabelse deco suspension original

I dag, den mest moderne dekoration og mest sandsynlige, er det sandsynligvis den ene, der er enkel. I indretning, samt udvendige design er stadig den minimalistiske stil, der er mest efterspurgt. Vores udvalg af ideer, også var inspireret af denne design stil. Alle ideer, der præsenteres her, er faktisk et resultat af at anvende meget lidt materiale.

idé skabelse deco stol stol indgang væg

Deco indervæg skabelse idé deco salon

Deco idé skabelse af Rachel Denbow, kilde: Smil og bølge DIY

En idé skabelse Deco Genbrug? Pærer, der ikke længere arbejde kan være din mini vase. Det er endda muligt at skabe en mini haven! Hvis du vil vide mere om dette emne, se venligst vores artikel om dette emne.

idé skabelse dekoration planter DIY mini haven

Tomme pærer bliver til fabelagtige små vaser. Meget lys, kan de blive suspenderet nemt. Se hvor sød, smuk og grøn:

Deco idé skabelse pære blomster

Du vil gerne skabe et vægmaleri med 3D-effekt? Gennem kunsten at papir foldning, origami, er det muligt, og meget let. Beviset blev denne vægmaleri lavet udelukkende af pap. Hver trekant er blevet udført separat og derefter fastgjort til væggen. Farven Valget afhænger af dit ønske og stil dit interiør. denne oprindelige sammensætning vil blive installeret ved indgangen, i soveværelset eller et andet rum, der synes egnede.

Interiør-DIY-deco-3d-RECUP

Vide hvordan origami er faktisk en af ​​de mest praktiske aktivitet til at dekorere sit indre billigt. Det er muligt at udføre en række let origami, og til tider vanskelig. Papir og pap er nok den billigste og mest praktiske materialer til fremstilling af enhver form for dekoration.

origami-deco-til-sig-original

Har du lyst til en kreativ idé deco mest ambitiøse projekt? DIY Art projekt med ark er da for dig. For at opnå dette vægmaleri, skal du bruge en ramme og en palme blade. 3D-effekten blev faktisk skabes ved at væve hver "band" af arket og ved at bøje i en vinkel på 45 °. Denne teknik kaldes "vævning". For alle trin i detaljer denne idé deco skabelse, se venligst notering på hjemmesiden Monsters Circus.

Fancy en kreativ dekoration til dine børns værelse? Denne idé om hængende dekoration luftskibe er meget enkel at lave og ideel som en kreativ aktivitet for børn. Du behøver kun hvidt pap eller forskellige farver.

deco-indendørs-ideer pap oprindelige

Hvis du er på udkig efter en dekorativ idé for dit barns værelse, at skaberne af Dundry Hill har en overbevisende forslag til dig. På deres hjemmeside, kan du opdage en række originale pyntegenstande. De er alle håndlavede med merino uld. Blød, stærk og sød, dette er den perfekte dekoration til baby værelse. Det er endda muligt at genskabe nogle af deres modeller selv.

suspension deco-en-indse-selvudsmykning idé suspenderet af Dundry Hill

Der er noget meget attraktivt i pyntegenstande suspenderet. Det vil ikke engang forkert at sige, at så snart du suspendere et objekt, er det straks mere smuk. Det kan være, fordi på denne måde, vi sætte det i værdi.

Dette er tilfældet med denne sky med kvaster i rød, pink, gul, grøn og blå. Vi ser det ordentligt installere barnets soveværelse væggen over sengen, for eksempel. For at opnå dette, vil du kun brug for et væv, saks, nål og tråd. For bobler, kan du bruge bold af uld.

Deco idé skabelse: kreative fritidsaktiviteter for børn og voksne

Kunsten at skære papir har titlen i japansk kirigami. Denne kreative hobby er perfekt til børn. Det er også nok den enkleste håndværksvirksomhed. Det giver mange dekorative projekter og skabe nogen form for formular og karakter.

papir-deco-væg ideer barn

En enklere version af ovenstående, og også, mere universel, og at præsenteres nedenfor ved Lolly Jane. For at realisere denne idé deco skabelse, skal du have en pind med et materiale efter eget valg, og bolden af ​​uld.

Når man er på udkig efter originale ideer til boligindretning, er det umuligt ikke at falde på forslagene fra Urban Outfitters. Den afbilledet nedenfor suspension er en del af deres sortiment af ideer til at hænge væg udsmykning. Vi elsker den lurvede chik side og valg af farver. Denne suspension er meget nemt at oprette. Du kan variere farverne og vælge efter din personlige smag.

Deco idé skabelse: kreative fritidsaktiviteter for børn og voksne

Julen er en varm familie fest, der er forbundet med deling. For nogle er det endda en af ​​de vigtigste højtider i året siden hele familien sammen omkring et bord dekoreret pænt. Da vi, i Designmag, vi værdsætter det meget, besluttede vi at dele nogle ideer til julepynt let at opnå. Den første er lavet med tre origami i hvid og rød, ophængt i en gren:

Deco idé skabelse: kreative fritidsaktiviteter for børn og voksne

Vi har allerede nævnt flere gange, æsken er perfekt til at gøre en bred vifte af DIY projekter. Det kan bruges til at skabe møbler eller dekorative elementer. Simpel eller kompliceret, afhængigt af dine ønsker. Nedenfor opdagede vi en idé om vægdekoration eller suspendere inspireret af musik.

Deco idé skabelse: kreative fritidsaktiviteter for børn og voksne

For pigen eller endda indgangen rum, vi indser denne idé om vægdekoration med sommerfugle. Hun har noget meget romantisk og feminin. Det er også muligt at oprette sommerfugle i forskellige farver. I stedet sommerfugle, hvorfor ikke skære fuglene? Lad din fantasi tale ...

Idéskabelse sommerfugl vægdekoration
deco væg-sommerfugle-diy-RECUP

Det seneste projekt af dekoration idé skabelse er ikke helt egnet til børn, men det kan nemt dekorere et moderne interiør eller som en gave til Valentinsdag.

Idéskabelse træ indretningDeco-panel-træ-skrivning-idé-deco


Like this post? Please share to your friends: