Halloween kostume mand 2017 – nogle ideer til en sjov aften – anews24.org

Halloween kostume mand 2017 – nogle ideer til en sjov aften

Halloween kostume makeup mand 2017-forklædning-skræmmende-idee

Den 31. Oktober er en stor dag for unge og gamle. I denne Halloween flere og flere mennesker er på udkig efter originale kostumer at være i overensstemmelse med ånden i ferien.


Og i år, har du valget mellem en klassisk Halloween kostume butik og fandt en papirkurv og skræmmende kostume eller forklædning lige så original, hjemmelavet. Anyway, har du rigelig tid til at forberede. Så sørg for at læse og opdage vores særlige artikel dedikeret til Halloween Man Suit 2017. Vær kreativ og imponere dine venner med vores oprindelige idéer.

Halloween kostume mand 2017 vampyr-rød-sort-kappe

Lad os starte med den klassiske kostumer til Halloween fest. Dracula er en fiktiv karakter, vi kender fra bøger og film. Denne mand Halloween kostume 2017 vampyr mere specifik look er lige så let at tilberede derhjemme.

For at skjule af Dracula, ville du brug for nogle tilbehør, herunder:

 • en rød og sort klæde
 • falske hugtænder for tænder
 • hvid skjorte
 • sorte bukser
 • skummet
 • makeup og uden kunstig

Lad os starte med det tøj. Som vi ved alle karakter af Dracula er iført en hvid skjorte og sorte bukser. Men også, kan du tilføje en sort vest. Det vigtige er at holde klasse. Og sko til dig, vælge den klassiske sorte.

Hvad er en Dracula kappe uden? Fortrinsvis rød og sort, kan du nemt lave din egen ved at købe stoffet af denne farve og skabe en skum krave. Endelig tilbage kam dit hår for et pjusket look med en styling mousse og satse på en mørk makeup til svagt. Men frem for alt, glem ikke vampyr tænder, som du kan købe i hvert kostume butik.

idee-forklædning-dæmon-devil

Fortsætter med den foretrukne kostume mand og kvinder: Djævelen. Når man tænker djævelen er altid refererer til farven rød. Og for at designe din forklædning, vil du brug for nogle væsentlige elementer, herunder:

 • horn
 • en hale
 • trefork
 • god makeup

Åbn først din garderobe og se efter røde tøj, men også i sort. Her har du et stort udvalg af tøj. Så brug din fantasi. Gå derefter til hornene. Disse kan nemt gøres fra pap horn knyttet til et enkelt pandebånd. For trefork, overveje at bruge pap fastgjort til en pind eller afhente polystyren skabelon. Halen kan nemt gøres. Den nemmeste ville være at bruge en gammel slips fyldt med bomuld og fastgøres med wire. Alternativt, brug en klæbrig.

Endelig mener om makeup. Igen, satse på makeup med stærke konturer af rød og sort på bleg hud. Du kan finde makeup kits i fancy dress butikker eller låne fra en ven.

kostume ulv-original-idé

Dyr kan også være meget skræmmende. Men frem for alt, er de forbundet med virilitet. Så vælg en Halloween kostume mand 2017 varulv. Igen, ingen grund til at tage dit hoved. Tag gamle glemte tøj, som du kan prøve og rive lidt her og der. Jo mere de er slidte, jo bedre! Det vigtige er, at de er i mørke farver - grå og sort. Derefter tousle dit hår. Hvis du er blondine, gå ikke glip af at farve i en mørk farve ved hjælp af en spray.

Husk de falske tænder af hjørnetænder!

Og makeup? Dette er en af ​​de vigtigste trin i dit outfit varulv. Næsen bør være maskeret med sort. Efterlign falske mørke rande omkring øjnene og munden. Til dette skal du bruge en blyant og brun øje.

Tip: at gøre dit kostume endnu mere realistisk, skal du sørge for at få beskidte mudder!

gris-slagter-skræmmende-idee

Her er en idé meget original Halloween kostume mand i 2016. De to forklædning man er ligefrem skræmmende! For at realisere det, ville du brug for lidt mere tid til at forberede. Denne slagter gris er en reel paradoks, men så skræmmende, at du ikke går ubemærket hen. Og for at opnå det? Gå en tur i kostume butikker for at købe nogle væsentlige. Glem ikke det vigtigste element: den falsk blod.

idee-slagter-kniv-bluse

Og vi taler om falsk blod, har vi forberedt dig en hus opskrift. Der er en masse opskrifter, men i dag stoppede vi på, at aktien nemt med vand, essentiel ting!

Så for at uden falsk, skal du:

 • flydende glucose
 • rød levnedsmiddelfarve
 • sort kaffe

Ideen er at blande alle disse ingredienser, indtil den ønskede farve. Den glukose vil give konsistens til mix, mens kaffe tilføje tekstur ligesom koaguleret blod.

forklædning-idé-bandage mumie

Tid til mumier. For at blive en skræmmende mumie, kan du købe en Halloween kostume mand oprindelige 2017-butik eller lave en derhjemme ved hjælp af en simpel forbinding.

idee-forklædning-Ghost-white

Og et spøgelse ser, bare åbne dit skab og komme ud alle dine hvidt tøj. Satse på løs tøj, fortrinsvis. Så den menneskelige makeup er meget vigtigt. Huden skal være bleg eller hvid. Læberne også. Undgå alle former for grimasser og voila!

idee-forklædning-skræmmende-head

En Halloween kostume mand 2017 mest populære er, at forklædning hovedløs.

Selvfølgelig kan du købe en færdig butik. Men hvis du ønsker at medbringe din egen, kan du læse vores tutorial:

I dragten, ville du brug for en stor hvid skjorte. Formålet er at styrke sin hals ved hjælp pap hæftet indeni. Så har du brug for at lave en ramme med en svamp og jern bøjle. Så former er huller til øjne i skjorten.

På hovedet, kan du bruge et græskar til at holde i hånden eller lave en papmache.

idé-zombie-blod-cross

Anyway, som du kan se de valg er mange. Så hold at se på vores billeder og bruge din fantasi til at overraske dine omgivelser i denne særlige Halloween fest i 2017.

forklædning-skræmmende-idee-RECUP

forklædning-skelet-idé-hat

freddy-film-tegn-skræmmende

idee-klovn-sort-hvid

idee-forklædning-dracula-soiree

idé-deguisement-skelet original

idee-makeup-kostume-sant

idee-zombie-kniv-clothes

hofnar-kostume-grøn-sort

læge-skræmmende-blod-bluse

zombie-skræmmende-SANF-bluse


Like this post? Please share to your friends: