40 originale ideer dekorative udendørs haven at gøre du drømmer – anews24.org

40 originale ideer dekorative udendørs haven at gøre du drømmer


udendørs haven dekoration hængende potter

Der er ikke noget bedre end at have en god tid i en smuk have. Det er derfor, det er vigtigt at have en dekoration haven udvendig smukke og originale.


Udendørs haven er ligesom et hjørne af paradis, berolige sjælen og inspirerer til kreativitet. De offentlige haver er en reel kilde til inspiration til design fra vores egen have og design muligheder er virkelig uendelige og s. Du kan arrangere din have, hvor du plante din blomst terrasse. Prøv blomsterbede på terrassen, og du er sikker på at elske resultaterne. Mixer blomster og grønt, og du har et naturskønt landskab.

Smuk og original udendørs udsmykning haven

dekorative udendørs haven urtepotter

En anden mulighed for at dekorere sin have er at plante dine planter i potter interessante og originale. Hvorfor ikke gøre urtepotter fra gamle kufferter gamle sko? Hvis du har en kunstnerisk sjæl kan du også prøve at forme dine buske. Så din have vil ligne en klassisk og elegant engelsk have. Se vores billeder med ideer dekoration haven udvendig og være kreativ!

udendørs haven dekoration: rækkehuse blomsterbede

terrasse dekoration blomst parterre haven uden

Udskårne busk formede kugler

Topiary dekoration udendørs haven buske

Arc grøn have

Billeder udendørs have bue dekoration

udendørs have urtepotte trutmund Idé

Original dekorative udendørs have pot

Udvendig Dekoration til haven med vandbassin

skål dekorative udendørs have springvand

Planter og græsplæner til frisk deco udendørs haver

originale udendørs terrasse i haven dekoration

Topiary og udendørs haven dekoration med små abrustes

udendørs haven indretning skære buske

Idé oprindelige udsmykning til udendørs haven

udendørs haven dekoration grønne bøje

original og interessant have Deco Garden Layout

Nice idé, hvor at plante dine blomster haven decor containere Layouts

Have med klippede hækkeDekorative Haveplanter buske

Garden Deco med en træbænk dekorative haven sten bænk

Have landskabspleje interessant Deco træ haven design

Have dekorationer ved indgangen af ​​huset Deco husets indgang haven

oprindelige haven Deco oprindelige haven

Have med bambus gulv jorden bambus haven indretning

fisk-formet haven springvand haven dekoration Deco springvand

Grøn væg udsmykning dekorative haven grøn mur

Kunstige blomster haven dekoration oprindelige sammensætning

Med ankomsten af ​​foråret er det tid til at give lidt mere vægt på sin have. Og det går hånd i hånd med smukke planter og blomster.

oprindelige haven dekoration lilla blomster

et centralt spørgsmål, vi spørger os selv: hvad valg af blomster gøre? Hvis du virkelig ikke ved noget om dig, du tænder for din blomsterhandler til at give dig nogle råd.

Deco springvand haven

Det ville være en god idé at tilføje små sten i din have. Det er et naturligt element, der bringer meget elegance til din udendørs rum.

have blomster Layout

For varme klimaer, kaktus blomster er en meget god mulighed. Også, det er virkelig nemt at tage sig af dem.

havebænk indretning

At have en smuk have, er det vigtigt at bevare græsplænen. Det betyder, at den skal vandes regelmæssigt, uden at glemme klipning. Hvis du ikke har tålmodighed til det, kan du tænke på at sætte bunddækkeplanter. Disse grøntsager perfekt dække jorden og så godt erstatte tørv. Desuden er de meget nemme at vedligeholde.

pink-planter haven levetid

Foretrækker roser. Det er planter, der kan vare fra 6 måneder til 1 år og ikke kræver nogen særlig vedligeholdelse. De kommer i alle farver og er blandt favoritterne, når det kommer til udendørs haven dekoration. Hver rose tilbyder en bred vifte af stilarter.

haven indretning vandbassin

Flerårige blomster er meget populære dekorative udendørs have. Ingen grund til at plante dem hvert år. Det er planter, der ikke kræver meget opmærksomhed. Lige når de er skåret falmet, så de vokser tilbage hurtigere i gang.

haven hæk cut

For smukke udendørs haven dekoration er der et par enkle regler at følge. Først skal du nødt til at være tålmodig og konsekvent i at bevare din have. Dine planter; din græsplæne og frugttræer kræver vand, ordentlig vedligeholdelse af jorden og en ugentlig æstetisk udskæring. Mere du passe, det vil mere smuk og behagelig.

moderne have cailleux

Husk også at sætte potteplanter. Deres vedligeholdelse er lidt lettere, fordi i dårligt vejr kan du flytte eller genplantning når det er nødvendigt. Der er forskellige former og stilarter urtepotter, der kan tilføje et ekstra element af dekoration til dit landskab.

oprindelige haven deco statue

Statuerne og havenisser kan godt finde en plads i din have. Dette giver en mere elegant og sofistikeret look. Desuden er de lavet af materialer, der er resistente over for regn og dårligt vejr.

have eksotiske planter Deco

Lavet dit eget univers paradis med eksotiske planter såsom orkideer, tillandias eller Epiphyllum. Hvis du bor i et fugtigt område, tror Arum. Den rabarber Brasilien kan du trives i løbet af året. Hvis du mere udsat for solen, så vælger store Kannaer og hibiscus.

dekorative haveplante

Kaktus blomster, som allerede nævnt ovenfor er blandt de letteste at vedligeholde. Derudover er der i alle former og farver.

originale urtepotter

Du kan også bære din udendørs haven indretning i store potter med planter. Bland alle slags blomster i disse beholdere er en god idé, når du ved, hvad du planter, fordi nogle blomster ikke understøtter andre. Det skal være meget omhyggelig og gøre dit hjemmearbejde, før du får der.
tabel stole træstammer

Hvad er en have uden en lille hvilested? Den ene på billedet ovenfor er simpelthen at gøre træstammer. Det er smukt og naturligt, modstandsdygtig over for dårligt vejr og perfekt til små udendørs snacks.

deco originale udendørs have

På samme måde kan du vælge en lille simpel tabel, der er udstyret med et par stole til din udendørs café. Træ havemøbler og smedejern er blandt de mest efterspurgte af deres modstand og deres naturlige udseende.

dekoration udvendige haven idé

Du har glemt en gammel skala i dit loft? Tag den ud og bruge der deco at være i stand til at sætte dine blomster. Dette har en fantastisk og originalt effekt.

indretning udendørs haven urtepotter

Her er en original haven dekoration idé fra urtepotter som en del af din væg udsmykning.

Layouts moderne have idé

Og for dine hyggelige aftener, husk at samles omkring en lav varme.

amenager haven idé

Deco haven idé

deco møbler træ haven

haven indretning element

objekt dekoration oprindelige haven

Deco haven statue

basket-blomst småsten-sten

deco-sten haven-farver


Indsendt afLaetitia i Lasalle haver og terrasser
Like this post? Please share to your friends: