Kle svart bryllup, kort og lys: tør!

Kle svart bryllup, kort og lys: tør!

Og hvis du tør svart brudekjole for den store dagen? Vi har valgt tjue svart brudekjole modeller svært elegant og mindre enn 100 euro. Den store fordelen med dette valget av kjole - du kan bære selv etter bryllupet, og det vil alle silhuetter!


Den svarte - det er synonymt med tidløs eleganse. Det var Coco Chanel som gjorde introdusere den lille sorte kjolen i 1926 ...

"En er aldri over eller under kledd i en liten sort kjole" Karl Lagerfeld

dress-black-Nordstrom-Maggy

Den svarte brudekjole streker silhuetten

Og ja, det er sant at den hvite brudekjole er en klassiker. Det er også sant at svart er fargen av eleganse par excellence! Det fremhever silhuetten og går også godt med lys hud enn mørkere hudfarge, tynne kvinner og kvinner med former.

Dette er ikke tilfelle med hvite klær, for eksempel. Til slutt, den hvite kjolen er, skal vi si, litt mer krevende. Mens svart, svart ah ... Det setter noen verdi - silhuetten, fargen på øyne og hår. Selv om du er veldig blek, vil du være veldig elegant i svart kjole! Det skal legges vekt på hvithet og gjøre det skinnende. Samme for kvinner med mørk hud, mørke dresser dem perfekt (bevis på bildet under).

Hvis du er av mørk hudfarge og runde former, svart fantastisk markere utseende. Her er noen veldig gode grunner til hvorfor velge en svart brudekjole for hennes ekteskap eller i det minste for sitt bryllup natt!

svart brudekjole nakne skulder Asos

Som vi allerede har nevnt, er alle sorte kjoler modeller som presenteres her priset til mindre enn 100 euro. Noen av dem kan snart være oppbrukt, men du kan enkelt finne lignende modeller på nettet. Veldig elegant å ha på enhver festlig anledning, disse kjolene er veldig lett og uformell. Hvis du ønsker å være komfortabel i din brudekjole, og du er ikke typen til å investere et stort beløp i å kjøpe en brudekjole design, er dette valget deretter gjort for deg!

svart brudekjole bruden kort svart kjole

Den svarte brudekjole: kort utvalg av noen modeller, lett og uformell

Ingen flere bilder! Kle lange hvite bryllup og ufattelig pris, høye hæler for ubehagelig ... Bryllupsdagen er en fantastisk mulighet til å feire kjærligheten med sin familie, slektninger og venner. Det vil være en skam hvis du ikke føler deg komfortabel i bryllupet ditt antrekk ... I en tidligere artikkel, presenterte vi et utvalg av små kjoler tilfeldige gift og vi har gitt deg en ide om hvordan du kan kombinere dem med komfortable sko - sko, joggesko, brogues.

I en annen fersk publikasjon, er vi interessert i dem som ikke ønsker å gjøre som alle andre og planlegge et bryllup i rødt og svart! I dag, det går enda lenger ... "nei" er sagt i hvit brudekjole og sa "ja" til den svarte brudekjole, kort og elegant ...

Kle svart bryllup, kort og lys: tør!

Broderiet er tilbake på moten denne sesongen. Fin og elegant, var dette riktig kjole brodert med rund hals presentert av R Studio. Hun er for tiden for salg og saldoen på reiser La Redoute priset til mindre enn 40 euro. Skynd deg, vil det snart være oppbrukt! kappe-de-brud-black-woman-broderi laredoute-svart knelange brudekjole med broderie anglaise R STUDIO finne på La Redoute

Valg av svart brudekjoler med broderi

Den kjole med broderi er en sann klassiker. Hvis du ønsker litt mer stil seremoni, er dette den perfekte modellen for deg.

dress-black-3-Swiss-bruden kjole annerledesSort kjole med broderier å finne i de 3 Suisses

Sorte kjoler med broderier kan kombineres med hæler eller flate sko. De plattform sko modeller er også veldig trendy i det siste, men vær forsiktig - velg plattformer underkant av 5 centimeter for oss ikke å fantasere også, til slutt hvis du ikke er en fan av elektronisk musikk !

Asos-black-dress-black-barokkIdeen kort svart kjole med broderier finne Asos

Den svarte brudekjole med lange ermer for en elegant og gåtefulle utseende

Hvis du gifte deg i sommer, vil det uten tvil hot på bryllupsdagen. Den langermet kjole er heller anbefales hvis du skal gifte i høst eller vinter. Og likevel er det veldig elegant og vil bringe en gåtefull look. Hvis du virkelig liker hva stil på kjolen, er vårt råd å velge et naturlig materiale! Kjole med lange ermer og knapp - det er en kombinasjon som er synonymt med stil. Vi valgte denne modellen blusset med lange ermer knappet på baksiden, også i balanse:

robe de soiree-boutonee-kvinne-bruden kjole-svart-ermer lang

Evening kjole knappet lange ermer finne på La Redoute på 30 euro

robe de soiree-boutonee-back dress-brud

Og for en virkelig casual look, anbefaler vi dette for halv ermet kjole veldig lett. Kombiner med joggesko! Finn ut hva stilig og uformell modell med både Pink Coat:

dress-svart-veldig-elegant-the-rosa pels

idee-kappe-de-brud-modell-kimono-MissguidedSort kjole med kimono halsen modell for å finne på nettstedet Missguided

Kvinne med runde former? I dag er det mange merker som skaper kreative klær for kvinner i alle former. Vi har valgt ut noen modeller curvy sorte kjoler veldig stilig. Sjekk dem ut nedenfor: dress-black-woman-brud-dress-runde ideerIdeen svart kjole modell for elegant rund kvinne, Asos

asymmetrisk kjole-kvinne-round-eloquiiIdeen asymmetrisk svart brudekjole for kvinne rundt for å finne i Eloquii kappe-de-bruden laredoute-black-dress-brudIdeen svart brudekjole modell skater finne på La Redoutekappe-de-brud-svart-laredoute-grimeModell skater dress under 100 euro

Den svarte ermeløs brudekjole for varme sommerdager

dress-ruffle-top mulesel kveld-dressMidi Dress med bare skuldre Bardot stil av Asos

Du vet det godt - kjoler med bare skuldre er veldig sexy og klassisk. Hvis du gifte deg i sommer, og det er virkelig varmt, vil denne kjolen redde livet ditt! Det vil synliggjøre og presentere som skuldre, bryst og nakke.

Kle svart bryllup, kort og lys: tør!Ideen knelang funn på La Redoute

kappe-de-brud-svart-idee-dress-black-kvinneskulder kort kjole med naken Asos

short-dress-kvinne-morgan-dress-brud-svartkort svart kjole uten ermer finne Morgan


Like this post? Please share to your friends: