Yli 40 ideoita häät jouluna – anews24.org

Yli 40 ideoita häät jouluna

Sukunimi kullattu koriste pallo

Juhlii avioliitto jouluna, noin 25 joulukuu saattaa yrittää morsiamen ja sulhasen kautta lumihiutaleet, perhejuhliin ja maagista tunnelmaa. Mutta onko tämä todella ihanteellinen aika sanoa kyllä ​​ja jos on, mitä koristeet valita?


Joulun edistävät perhejuhliin, kuten hetket omistettu suljetun kokouksen. Juhla avioliitto on yksi niistä hetkistä, kun halutaan kerätä ympärilläsi kaikki ihmiset rakastamme. Siksi mitään epäjohdonmukaista hänen liiton tänä erityinen päivä, jolloin joulun henki.

Pöytä häihisi jouluna

Kaikki kultainen ylellinen joulu kattaukseen

Lomien vuoden lopussa, vieraat voidaan jättää hiihtoloman tai perheenyhdistämisen Alsacessa. Tämä saattaa vähentää listaa vieraita häihisi jouluna. Jotkin sukulaisten ehkä ole käytettävissä joulun. Onko tämä haitta? Ei välttämättä, lähinnä ihmiset näkevät unionin tulevan ensisijaisesti ja on läsnä. Hyvä tapa lajitella ja järjestää intiimi häät lisäksi covivialité.

Koristella täysin taulukon

Melko kattaukseen nousi kulta

Ei tarvitse telineeseen aivonsa löytää alkuperäisen teeman häät jouluna. Sortumatta klassisen vihreä ja punainen ja koristele joulupallot olohuone, talvi teema ihmeitä. Valkoinen värikoodi ja hopea tai valkoinen ja kulta muistuttaa vuoden lopussa sortumatta klisee. Juhlapöydän, eräkämppien ja gaalaillallisille, aika on ihanteellinen häät. Useimmat avioliitot tapahtuu toukokuusta syyskuuhun, lisäämällä talvi häät voi olla vähemmän suolainen ja valitut palveluntarjoajat - enemmän saatavilla antaa eloa fabulous Joulutarina.

Kynttilät romanttinen tunnelma

lämmin sisustus Kynttilät

Jos suunnittelet häät jouluna, sinun kaunis pöytä sisustus innoittamana hiihtolomalle. Sen valmistelu riippuu värimaailman ja tyylin haluat. Tietenkin, klassinen joulu värit ovat vihreä ja punainen, mutta on mukava vaihtoehtoja kuten hopea, sininen, vaaleanpunainen, kulta ja valkoinen. Sisustus luonnollisia oksia on toinen ajatus trendikäs. Koristeet, kynttilät, Karkkitankoja ja karpalot ovat hyvin vaikuttavia koristamaan joulupöytään. Valita hohdokas kimallus, servettirenkaat ja kaitaliina. Maalaismainen pöytä, ottaa pala puuta kantoja ja säkkikangas ja lisää omenat luomiseen. Nauttia enemmän ideoita ja yksityiskohtia sisustaa häät jouluna. Mieti ehdotukset alla ja valitse yksi suuri päivä!

Yhdistä joulukoristeita häät koristelu

Valkoinen aksentti punaisia ​​palloja

erittäin pehmeä valkoinen sisustus

Kaiken kirkkohäät joulu

Valitse kaunis astiat

Levyt kaunis pöytä decoraiton

Cupcakes kuin kattaukseen

Joulun hääkakku pöytä

Lisää koruja omaan Hääpöydän

Hääpöydän Bijou

Avioliitto taas kultainen väri

Oranssi kattaukseen Dore

Yhdessä muiden värejä kuten violetti

violetti polku pöydän Kynttilät

Mänty tähkät ovat täydellinen koriste häät jouluna

Koristeluun häät joulupöytään

Lisää lautasliina koruja

White Christmas hopeahäät

Punainen väri muistuttaa joulua

punainen valkoinen pöytä Varastointi

Pieneläinten sänkyyn sopivat myös hyvin

Gem Hääpöydän jouluna

Vihreä ja punainen yhdistelmä - pohjimmainen Christmas

Pieni laatta joululahja

Lisätä männyn oksat koristeena

Kattaukseen joulutunnelmaa

... tai tontut hattuja!

Pallot joulupöytään tontut hatut Pensaat mänty kattaukseen koriste romanttisen ilmapiirin Kynttilät Mustavalkoinen joulukoristeita Häät koristelu valkoinen helmet Punainen valkoinen Joulukoristeita Kukka Christmas hopeinen häät Idee joulukoristeita häät Joulukoristeita idea häät Pienet lahjat jouluna häät Solmu hopea kattaukseen nimi Pinecone Punainen kirkkohäät joulu Deer eläin joulu Valkokulta värit maraige jouluna joulu häät hopea Punainen ja valkoinen joulukoristeita ihanteellinen Kävyt koriste ihanteellinen Luxury Joulu Häät Valkoinen punainen häät jouluna valkoinen mänty Christmas Häät Roses Joulukoristeita avioliitto oksat Valkoinen ja musta joulu häät Koristelu taulukko häät joulua Kimppu ble avioliitto joulu Red green väri joulua Häät Pinecone koristelu table


Like this post? Please share to your friends: