Halloween puku man 2017 – ideoita hauska ilta – anews24.org

Halloween puku man 2017 – ideoita hauska ilta

Halloween puku meikki mies 2017-valepuvussa-pelottava-idee

Lokakuu 31 on suuri päivä nuorille ja vanhoille. Tässä Halloween yhä useammat ihmiset etsivät alkuperäisen puvut olla hengessä loma.


Ja tänä vuonna, sinulla on valita klassinen Halloween puku tallentaa ja löysi roskakoriin ja pelottava puku tai naamioida aivan alkuperäisenä, kotitekoisia. Joka tapauksessa, sinun on runsaasti aikaa valmistautua. Joten muista lukea ja löytää erikoisia artiklaluonnosta Halloween Man Suit 2017. Ole luova ja yllättää ystäväsi kanssa omaperäisiä ideoita.

Halloween puku man 2017 vampyyri-puna-musta-viitta

Aloitetaan klassinen puvut Halloween. Dracula on fiktiivinen hahmo tiedämme kirjoista ja elokuvista. Tämä mies Halloween puku 2017 vampyyri tarkempia ilme on yhtä helppo valmistaa kotona.

Naamioida Dracula, sinun olisi joitakin lisävarusteita, kuten:

 • punainen ja musta liina
 • false hampaat hampaita
 • valkoinen paita
 • mustat housut
 • vaahto
 • meikit ja ilman keinotekoista

Aloitetaan vaatteita. Kuten tiedämme kaikki luonnetta Dracula on yllään valkoinen paita ja mustat housut. Mutta myös, voit lisätä musta liivi. Tärkeintä on pitää luokkaan. Ja kengät sinulle, valita klassisen mustan.

Mikä on Dracula niemi ilman? Mieluiten punainen ja musta, voit helposti tehdä omia ostamalla kangas tämän värinen ja luoda vaahtoa kaulus. Lopuksi takaisin kammata hiukset pörröistä ilme muotovaahdot ja veto tumma meikki kalpea. Mutta ennen kaikkea, älä unohda vampyyri hampaat voi ostaa jokaisessa puku ostoksia.

idee-peittely-demoni-paholainen

Jatketaan suosikki puku miehen ja naisen: paholainen. Kun luulet paholainen on aina viittaa väri punainen. Ja suunnitella valepuvussa, sinun olisi eräitä keskeisiä tekijöitä, kuten:

 • sarvet
 • hännän
 • kolmikärki
 • hyvä meikki

Avaa ensin vaatekaappi ja etsiä punaisia ​​vaatteita, mutta myös mustana. Täällä on laaja valikoima vaatteita. Joten käyttää mielikuvitusta. Sitten mene sarvet. Nämä voidaan helposti valmistaa kartongista sarvet kiinnitetty yksinkertainen panta. Trident, harkitse pahvi kiinnitettyinä tai poimia polystyreeniä malliin. Hännän voidaan helposti tehdä. Helpoin olisi käyttää vanhaa tie täynnä puuvilla ja kiinnittää lanka. Vaihtoehtoisesti voit käyttää tahmea.

Lopuksi, mieti meikki. Jälleen kerran vetoa meikki voimakkaiden ääriviivat punaisen ja mustan kalpea iho. Löydät meikki sarjat naamiaispuku varastoi tai lainata ystävältä.

puku Wolf-original-ajatus

Myös eläimet voivat olla hyvin pelottava. Mutta ennen kaikkea, ne liittyvät miehekkyys. Joten valita Halloween puku mies 2017 ihmissusi. Jälleen, ei tarvitse ottaa päähän. Ottaa vanha unohtanut vaatteita, jotka voit yrittää repiä vähän siellä ja täällä. Mitä enemmän ne ovat kuluneet, sen parempi! Tärkeintä on, että ne ovat tummia värejä - harmaa ja musta. Sitten pörrö hiukset. Jos olet blondi, älä missaa värjätä tummalla värillä käyttäen spray.

Muista tekohampaat kulmahampaat!

Ja meikki? Tämä on yksi tärkeimmistä vaiheista asu ihmissusi. Nenä on naamioitu mustana. Jäljitellä vääriä tummia silmien ympärillä ja suussa. Tätä varten lyijykynällä ja ruskea silmä.

Vihje: tehdä puku realistisempi, varmista, että saat likainen muta!

sika-teurastaja-pelottava-idee

Tässä on ajatus hyvin omaperäinen Halloween puku mies vuonna 2016. Kaksi naamioida yksi suorastaan ​​pelottavaa! Ymmärtämään sen, mitä tarvitaan hieman enemmän aikaa valmistautua. Tämä teurastaja sika on todellinen paradoksi mutta niin pelottavaa, että et jää huomaamatta. Ja sen saavuttamiseksi? Mennä kävelylle puku kaupoissa ostaa olennaiseen. Älä unohda tärkein elementti: fake verta.

idee-teurastaja-veitsi-pusero

Ja puhutaan väärennettyjä verta, olemme valmiina teitä talon resepti. On olemassa paljon reseptejä, mutta tänään pysähtynyt jotka jakavat helposti vedellä, olennaista!

Joten, että ilman vääriä, sinun täytyy:

 • nestemäistä glukoosia
 • punaista elintarvikeväriä
 • musta kahvi

Ajatuksena on sekoittaa kaikki nämä ainekset, kunnes haluttu väri. Glukoosin antaa johdonmukaisuutta sekoitus, kun kahvi lisätä rakenne kuin hyytymätön verta.

peittely-idea-side muumio

Aika muumioita. Tullakseen pelottava muumio, voit ostaa Halloween puku mies alkuperäinen 2017 myymälässä tai tehdä yhden kotona käyttämällä yksinkertaista side.

idee-naamioida-haamu-valkoinen

Ja haamu näyttää, avaa kaapissa ja ulos kaikki valkoiset vaatteet. Vetoa löysiä vaatteita, edullisesti. Sitten ihmisen meikki on erittäin tärkeää. Ihon tulee olla vaalea tai valkoinen. Huulet myös. Vältä kaikenlaisia ​​grimaces ja voila!

idee-peittely-pelottava-head

Halloween puku Mies 2017 suosituin on, että valepuvussa päätön.

Tietenkin voit ostaa valmiina kaupasta. Mutta jos haluat tuoda omat, lue opetusohjelma:

Puku, sinun tarvitse iso valkoinen paita. Tarkoituksena on vahvistaa niskan käyttäen pahvi nitoa sisällä. Sitten sinun täytyy tehdä kehyksen sienellä ja rautaa ripustin. Sitten lomakkeet ovat reiät silmien paidan.

Päässä, voit käyttää kurpitsan pitää kädessä tai tehdä paperimassaa.

Ajatus-zombie-veri-cross

Joka tapauksessa, kuten näet valinnat ovat monet. Niin pitää tarkastella myös kuvia ja käyttää mielikuvitusta yllättää ympäristössä tämä erityinen Halloween vuonna 2017.

peittely-pelottava-idee-RECUP

peittely-luuranko-idea-hattu

Freddy-elokuva-merkkinen pelottavia

idee-pelle-musta-valkoinen

idee-peittely-dracula-iltamat

Ajatus-deguisement-luuranko alkuperäiset

idee-meikki-puku-Sant

idee-zombie-veitsi-vaatteita

hovinarri-puku-vihreä-musta

Lääkäri-pelottava-veri-pusero

zombie-pelottava-SANF-pusero


Like this post? Please share to your friends: