joustava tilaa huoneiston PKMN arkkitehtuurit – anews24.org

joustava tilaa huoneiston PKMN arkkitehtuurit

Puusisustustuotteiden tilojen

Todennäköisesti olemme jo esittäneet PASR Aiemmin monia pieniä huoneistoja joustava välilyönti. Mutta esimerkki päivä on saavutus! Se on joustava tila outoja suunnittelu pienessä asunnossa espanjaksi PKMN arkkitehtuurit.


Seistä pienessä tilassa, huoneet pienentämiseksi on kaunis mobiili Hyllyt. Komponentit Näiden modulaariset rakenteet ovat puuta kuin kuvissa näkyy.

Modulaarinen tila on kolme yksikköä

vaneri puu tallennustilaa

Tämä siirtokelpoisten tilojen suunnittelijat erottaa asunnossa kahteen tiloihin. Ensimmäisessä pysyy auki koko ajan ja on perustettu muodollisen ruokasali sekä työ. Mutta se on toinen puoli asunnon että taika tapahtuu. Avoin ja huomaamaton kalusteet iteraation, keittiössä ruoanlaitto on jätetty tilaa, jotta on paikka pienille kokouksille. Oli tärkeää, että suunnitteluvaiheessa että asunnon haltija pystyä liikkumaan helposti ja nopeasti yhdellä kädellä hyllyt hänen ympärillään.

Joustava tila tarjoaa riittävästi vaihtoehtoja asianmukaisesta varastoinnista

kaappi tallennustilaa

Kiinteät yksiköt painavat yli 500 kg, kiitos kappaleita ja pyörät innoittamana kirjastohyllystöillä, se on helppo omistaja siirtää niitä. Suunnittelijat Tämän joustavan tila valmistettu hyllyt OSB-yksikköä (strand board), joka on edullinen, mutta kestävä materiaali, joka on valmistettu painetaan haketta. Puutavaran viimeistellään sitten laminaattiin, joka tekee sileä ja vedenpitävä pinta. Kun hylly liukuu sivuun, se näkyy taulukon keittiö-ruokailutila, joka voidaan taittaa hetkessä.

Vaneri puinen hyllyt

hylly puu säilytystilaa

Piilossa kokoontaitettava pöytä ovat astiat, ruokailuvälineet ja muut alustat cuisine.Dans toinen vaihtoehto, keskilevy taittaa pois tulla sänkyyn Sängyn yläpuolella on varastohyllyt alue, joka aukeaa yksityinen pukeutumistila edessä kylpyhuoneen. Puinen paneeli voidaan vetää läpi kuin sisäänkäynnin tilaa yksityisyyteen. Takaosasta huoneiston avautuu suuri puutarha, joka ei koskaan petä varastointi ihmeitä jotka olivat takana liukuva lasiovet.

Pieni lounge tarjoaa pienille kokouksille

modulaarinen puutavaran talo

Lattia on puuta ja laatta

puulattia alue

Tallennustilaa tarjoamasta tilasta kaappeja ja hyllyjä

tila-modulaarinen pieni

Avoin tila tarjotaan jälkeen yksiköt siirretään

joustava välilyönti elävä

Yksiköt voidaan helposti siirtää

modulaarinen sisäyksikkö huoneisto

Kokoontaitettava sänky mukava kahdelle

pieni asunto Murphy sänky

Kylpyhuone on suihkukaappi

pieni kylpyhuone

joustava tilan väliseinä vuode

pieni tilojen puinen keittiön pöytä minmaliste modulaarinen taulukko

tilojen yksikköä puunLike this post? Please share to your friends: