Utvikle en DIY balkong eller hvordan du gjør det selv – anews24.org

Utvikle en DIY balkong eller hvordan du gjør det selv

utvikle en balkong på byen stil

Utvikle en balkong er kanskje ikke den enkleste sak, men absolutt en av de mest morsomme ting å gjøre. Spesielt når er blant de heldige som har en slik plass til å huse og sinn til å sette pris på det.


Spørsmålet oppstår ikke i store byer som Paris der alle tilber en slik luksus.

Utvikle en balkong i Paris: Skjønnhet og beven

Planlegging balkong skjønnhet innredning paris

Alle drømmer om å ha en balkong og vet å nyte det fordi besittelse av en slik plass er en uvurderlig fordel. Utvikle en balkong ligne miljøet er en mulighet blant andre. Hvordan? Hvis vår balkong vender mot gaten, med utsikt over halvparten av trærne som linje, så bare begrave dette hjørnet i samme grønne som ned hjemme.

Utvikle en balkong styrt av ønsket om å invitere urbane flora

ordne balkongen følelsen alene på gaten

Eller, hvis det er en skog under hennes balkong, nesten, du kan bare sette noen stoler, et lite bord og et par potter med blomster, minimum for å sitte og vurderer gaven byen Paris, i dette tilfellet, har besluttet å tilby sine brukere.

Ordne balkong i byen Paris

paris utvikle en by balkong

Hvis balkongen bredde tillatelser, trær og busker, organisert med god smak, kan være en naturlig følge av den grønne planen for byen. Det er der, i byen New York.

balkong møbler i en stil av byens gater

stil balkong bygater

Avhengig av plassen, møbler og type varierer. Hvilke endringer aldri eller aldri skal endres, de er plantene i alle sine former og mulige estetiske presentasjoner. At plantene har overlevd i direkte til blomsterhandler eller de beholder sin helt naturlig utseende, er det viktigste at de florerer på balkongen.

balkong design - stort grøntanlegg

Planlegging balkong store grøntanlegg

Utvikle en liten balkong er veldig enkelt. For å gjøre dette rommet en myk hjørne, koselig og hyggelig, er det mulig å sette kunstgress. Dekk betong med grønne kunstig matte gjør balkongen din til å endre mine. Balkongen anlagt lille hagen er den perfekte løsningen for svært små områder. Så balkongen endringer ikke bare i utseende, men også fungere. Dessuten, han plutselig ser større enn det er.

Gartner balkong med kunstgress og dekorative blomsterpotter

kunstgress balkong deco design blomsterpotter

Utvikle en mer romslig balkong er ikke vanskelig heller. Bare ønsker å slå den inn i hagen og få hagemøbler oppfyller den stilen som du ønsker å adoptere.

balkong så koselig og vakre møbler

Oppsett balkong så ganske koselig

Den møblerte balkongen under er en ekte hage. Han har sin statue, flora mangfold og den perfekte hagemøbler å tilbringe sin ettermiddag vurderer landskapet. Disse øyeblikkene kan dele med sin hund eller katt, vie til lesing eller annen favoritt aktivitet.

Balkong Hage Teddy Bair Minneapolis Minnesota

utvikle en hage stil balkong Teddy Bair Minneapolis

Noen ganger den stilen du adoptere når du arbeider med plass pålagt deg utenfra. De stil bygninger rundt deg diktere trend å følge. Hver plass, selv de mest smal, kan være anordnet i overensstemmelse med egenskapene til det omgivende miljø.

Ordne balkongen i samsvar med den omkringliggende arkitektur

ordne balkongen samsvar rundt arkitektur

Hvis omgivelsene er grå og kjedelig, er mer grønt nødvendig for å kompensere for tungsinn. Hvis den grønne og blå er allerede rikelig i ansiktet, til en grønn øy nok plass til enda en stor balkong.

Ordne balkongen avhengig av visningen foran

justere sin funksjon view balkong i front

Utvikle en tre balkong er elementært siden allerede treramme lett transporterer sinnet inn i fjellet. Møblene, uansett hva det er, vil ikke endre denne følelsen en kan ha.

Ordne balkongen i fjellstil

ordne balkongen fjellstil

Den oppfatning at denne balkongen gir tilgang kan ikke bli ignorert. To seter sitte-stativ, møbler som minner om en sofa og gjør det mulig å delta på showet i den første raden til balkong, to drinker for å varme opp og dele dette spesielle øyeblikket, hva er det beste?

Ordne balkongen slik at New York er fortsatt på føttene

utvikle sin New York-stil balkong

Noen ganger hva som er bedre, er det den naturlige orden. Å være på balkongen plantet i midten av naturen er noe unikt. Stillheten og duften av dere nå det er guddommelig. Du trenger ikke å stole på planter, men på møbler i en slik setting. Deling av det guddommelige er det som vil telle for deg.

Ordne balkongen avhengig av plass og utemiljø

ordne balkongen dekorert funksjon plass

En annen naturlig, villere denne gangen, har mer ro, en mystisk og nostalgisk smak begge. Nostalgi kommer til avstand, mer uttalt her, den menneskelige arter og sine handlinger. Den mystiske, det virker, stalking deg. Men dette er en forvirret følelse forårsaket av vane av å være omgitt av folk hele tiden.

Utvikle en veldig stor balkong plass

utvikle en veldig stor balkong plass

Hvilke saker i storbyen er ikke å ha følelsen av kvelning. Det kan ofte føle vegger i betong og stål. Du kan oppveie dette inntrykket ved å inkludere en rik og variert flora der det må tilbringe mer tid alene eller sammen med andre.

balkong møbler: ideer for store områder

planlegger store balkongen plass ideer

Denne store plassen perfekte svaret på spørsmålet hvordan man skal håndtere en balkong i en vennlig og trivsel. Med sin vakre og komfortable møbler, trær og blomster i sterke farger, vil dette hjørnet av paradiset i hjertet av New York gjør du glemmer støy og hastighet futuristisk by.

Utvikle en balkong i byen New York

utvikle en by balkong new york

Noen ganger er alt som betyr noe for deg er oppsettet selv, farger, gjenstander å pynte. Ofte velger innredning med årstidene. Oftest er det den lyse fargen dominerer.

Utvikle en balkong avhengig av sesong

utvikle en balkong avhengig av sesong

Hvis du ikke har nok plass, men fargene er fortsatt viktig for deg, og deretter satse på detaljene. Tilbehør i alle farger kan også bringe glede og trøst.

Utvikle en balkong med grøntområder presenteres i farger

utvikle en grønn farge planter balkong

En enkel stol dekorert med fargerike puter er noen ganger det eneste objektet som du kommer til å sette i en liten plass. Utvikle en liten balkong er ikke umulig oppgave når du vet hvordan.

Utvikle en liten balkong med essensielle

utvikle en liten balkong med essensiell

Tilbehøret er vist i følgende eksempel er velvalgt. Deres farger avhengig av den generelle fargen som kommer utenfra og også inne i leiligheten. Konsistens er viktig for designere.

Møblert balkong til de behov og komfort

møblert balkong komfort funksjonsbehov

Utvikle en balkong, avhengig av fargen på veggen og i etterbehandling materiale - dette er hva du får: grå møbler metall eller farget halm til en malt balkong og grå møbler og tre tilbehør for panelt balkong.

Balkong møblert med passende stil møbler

møblert balkong møbler passende stil

Men ikke nøl med å ordne alt i hvitt og grått når utsiden tillater. Den perfekte design for en elegant urban stil og ultra moderne.

Utvikle en balkong uten kontrast med arkitekturen i byen

utvikle en by balkong kontrast

Til slutt, men ikke i synd betydning, eksemplet der vi har en soft spot - den typen som dukker opp på oss etter at vi inviterte henne hjem. Dette er den store gaven som vi kan låne fra ham. Nyt den og beundre resultatet! Tross alt, de sier at livet passerer sansene!

Utvikle en liten villmark balkong

utvikle en liten villmark balkongLike this post? Please share to your friends: