Juletre utforming: alternativene i 2015 – anews24.org

Juletre utforming: alternativene i 2015

tre-av-jule-design-ideer

Julen kommer, og mange av oss vil rush for å kjøpe et juletre som tradisjonen tilsier. De første juletrær ble innredet i 1510 i Riga, Latvia.


På begynnelsen av 16-tallet Martin Luther dekorert et lite juletre med lys for å vise sine barn hvordan stjernene skinte om natten. Men hvordan gjør du hvis du ikke ønsker å ha et tre som ser ut som alle de andre pines i verden? Du velger en Juletre utforming selvfølgelig!

Ideer for et juletre original design

Juletre design ideer interessant

En tradisjonell juletre dekorert i rødt og gull er noe veldig vakkert, men hvis du er litt mindre tradisjonelle, eller du ønsker noe annet i år, så i denne artikkelen finner du noen alternative ideer tradisjonelle juletreet. Enten du vil ha noe moderne og "smart", enkel, moderne og fargerik, futuristisk, ser på bildene vil du sikkert finne ting som du liker.

Design Christmas Tree av John Lewis

Juletre Design John Lewis

Hvis du er ute Juletre utforming å følge med innredning av ditt moderne interiør, vil du definitivt elske papir juletre forhånds opplyst av John Lewis. Det er moderne, stilig og svært original. Treet er klar til bruk, så du vil ikke kaste bort tid på å dekorere det som du gjør med en tradisjonell tre. Men hvis noen gang du føler for det, vil noen moderne pyntegjenstander ikke gjøre skade på din juledekorasjon.

Det opplyste juletreet

Juletre utforming John Lewis

I dag skjer det oftere å leve i en liten studioleilighet eller der det ikke er plass for en tradisjonell juletreet. Hvis du er i samme sak, så hvorfor ikke prøve det moderne sjaktveggen ved Marcs og Spencer? Dette er en veldig praktisk idé for små mellomrom. Akselen er innrettet til å monteres på veggen og kan brukes utendørs eller innendørs. Treet er så pre-lit ikke trenger ekstra lys strenger, bare å plugge den inn!

Fir juleveggmaleri av Marks and Spencer

Juletreet utforming Marks and Spencer

Lei av grønn jul? Så hva med svart? En svart juletre pyntet med sølv, gull eller fargerike ornamenter er faktisk en veldig god idé. Du kan finne en svart juletre modell på Argos. Treet er forhånds dekorert med juletrebelysning som sparer du designe innsats og resultatet er fantastisk.

Kunstig juletre svart Argos

Juletre utforming svart Argos

I de senere årene kan observeres en tendens til å dekorere med juletrær i revers. Alternativer for et slikt tre er mange, men hvis du fortsatt ikke kan synes å finne noen, vil se på Amason. Disse juletrær er perfekt hvis du ønsker å være veldig annerledes og original og snu hoder med interessant dekorasjon for helligdager.

Dekorasjon med et juletre opp ned

Juletre utforming velter

Du har kanskje sett ideer om en tre juletre fløt. Men er det du allerede har sett den tre akselen fløt av Karen Miller? Skaftet er laget av drivved naturlig forekommende og kan monteres og brukes år etter år. Dette er en vakker design med en veldig moderne design. Trenger du flere ideer? Så se interessante bilder nedenfor:

kunstig juletre i skogen

Juletre opprinnelige tre design

Dekorere ideer med kunstige juletrær

Juletre original design interessant

Original juletre tre float

Juletre utforming tre fløt

Ideen om å dekorere med juletre tre utforming

Juletre deco design tre

Alternative juletre

Juletre alternativ tre

Juletre DIY interessant

Juletre bilde

Juletre moderne design

Juletre papir farget

Juletre vegg klistremerke

deco moderne juletre

deco juletre idé

lite tre jule tre

Moderne juletregirlander

Alternative juletre utforming

Juletre hvit design

Juletreet avdelings besign

Juletre elegant design

Juletre elegant design tre

Juletre interessant design

Juletre design idé interessant

Juletre moderne design interessant

Juletre klistremerke interessant design

Juletre moderne design

Juletre vegg design

Juletre moderne opprinnelige design

Juletre moderne opprinnelige design

Originalt design juletre velter

Juletre papirdesign

Juletre DIY

Juletre interessant idé

gran tre vegg julLike this post? Please share to your friends: