Makeup jente vampyr vellykket – vår Halloween makeup guide! – anews24.org

Makeup jente vampyr vellykket – vår Halloween makeup guide!

makeup vampyr datter halloween-kostyme-idee-kone

The vampire makeup er en Halloween kostyme av de mest populære alternativene i de siste årene. Skremmende, mystisk og sexy på samme tid, er denne typen Halloween makeup har flere funksjoner som tillater oss å gjenkjenne den umiddelbart.


Men på samme tid, det gir oss mye frihet for valg av tilbehør og for mulige tillegg av tilpassede nøkler. I anledning av høsten nærmer seg,

vi avslørte hemmeligheter vellykket vampyr jente makeup.

Les teksten nedenfor for å lære hvordan å lage en Halloween vampyr makeup imponerende og bli inspirert av våre bilder for å tilpasse utseende!

Makeup jente vampyr for Halloween - en velger for blek hud

Vampyr makeup jente-halloween-enkel tutorial

Blek hud er den grunnleggende del av alle vampyr ser ut, uansett om det er en Halloween makeup mann eller kvinne. Dette er på grunn av en enkel grunn: Ifølge legender, er vampyrer ment å komme ut på kvelden bare. Solens stråler, som gir huden dens naturlige og kjølige nyanser, aldri kommer i kontakt med ansiktet til vampyr.

ide-make-up-halloween-kvinne-vampyr-opplæringen

For å lykkes en vampyr makeup jente denne 31. oktober gir dermed et klart fundament. Det påføres over hele ansiktet og på synlige kroppsdeler (armer, nakke, skuldre ...). Merk også at bleke fargen vil fremheve andre Halloween makeup elementer.

Halloween vampyr makeup jente - hvordan sminke øyne

jente vampyr makeup tutorial-etapper

Per definisjon, vampyrer er mystiske skapninger. Og, som øynene er ment å være sjelens speil, både i å gi en mystisk og spennende utseende. For dette, velger vi for nyanser som fremhever utseendet. Nedenfor gjengis de mest interessante løsninger side øye makeup for en vampyr.

makeup-gotisk vampyr-girl-Halloween-bilder

Et populært alternativ er fargen svart. Det er i stor grad inspirert av den gotiske vampyr bilde og som av viktoriatiden. For denne typen vampyr jente makeup, er øynene uthevet med eyeliner eller blyant. mørke nyanser nærmere svart, som blått og brunt, er også allment akseptert. Det er også gratis å fremheve effekten av denne Halloween makeup med øyenskygge i samme toner.

halloween-kostyme-makeup-vampyr-kone

Andre vampire girl makeup alternativer for øynene er nyanser av rødt, sølv og lys brun. Det første alternativet hjelper en skremmende utseende; det vil harmonere godt med en leppestift i samme nyanse. Sølv nyanser gi utseendet kald og frittliggende luft. De vil trolig appellere til de som har lys hud og svart hår.

jente vampyr makeup tutorial-øyne-original-idé

Bygger på lyse nyanser av makeup for vampyr øyne er en mulighet for at skal jentene med naturlig klar hud og hår. Det er en slags skremmende Halloween vampyr makeup men like delikat.

halloween-make-up-vampyr-kvinne-opplæringen

Vampire Makeup jente - alternativer for å markere leppene

skremmende vampyr makeup-jente idé

Som øynene til vampyr, lepper er en sentral del av Halloween makeup kvinne av denne typen. For, det er unødvendig å minne om, er disse mytiske skapninger kjent for sin appetitt for blod. Plutselig bør Halloween vampyr makeup reflektere spesifisiteten av vampyr livsstil.

Vampyr makeup kvinne-halloween-ideer

I praksis er det to alternativer for vampyr makeup jente lepper. Det ene er å imitere en dråpe blod nær leppene med en rød fargetone. For mange er dette den siste finpussen som skiller vampyr makeup at av alle de andre skumle skapninger natten 31. oktober!

makeup-halloween-vampyr-tutorial-kvinne-girl-idee

Den annen mulighet ville være å erstatte en leppestift med dråper av blod. I dette tilfellet er det fokus på en mørk, rike nyanser. Red er ideelt siden det passer bra med bleke vampyren. Svart er en annen populær løsning; Vi favorisere denne fargen så har vi valgt mørke nyanser i området rundt øynene.

Tilpass vampyr makeup jente!

makeup-Halloween-girl-vampyr-ideer

Etter bruk foundation makeup jente vampyr for Halloween, kan du tilpasse utseendet med litt mer sminke og tilbehør. Igjen, er en fritt til å velge mellom to populære løsninger: en skremmende Halloween makeup kvinne eller en ganske sexy look.

makeup-Halloween-skummelt-girl-vampyr

For en skremmende Halloween makeup kvinne, leker med formen på øyenbrynene. Disse må holdes skinnende rent. For en skremmende utseende, kan vi markere mer med et øyenbryn blyant. Og vi ikke glemme å legge til flere dråper blod rundt munnen!

Vampyr makeup jente-sexy-woman-enkel tutorial

For en kvinne sexy Halloween makeup, avstår det makeup alternativer lepper for prangende. Vi satt på en dråpe blod nær munnen eller bare med røde lepper. hennes makeup er ferdig med en svart eller rød neglelakk. Nedenfor er en video tutorial som viser hvor vellykket detaljene i denne looken.

Hva tilbehør og hva Halloween kostyme for å fullføre vampyr sminke?

makeup-halloween-vampyr-kvinne-modell

Halloween kostymer og tilbehør side, mulighetene er virkelig uendelige. Vampire tenner er, selvfølgelig, en typisk tilbehør for denne typen forkledning. I tillegg er det smykker og hår tilbehør vi velger basert på sin generelle utseende. For en moderne vampyr, vil vi fokusere på raffinert og moderne smykker. Og hvis vi ønsker å gjøre om til en skapning som ser ut til å komme fra fortiden, vil vi velge vintage smykker.

tutorial-makeup-halloween-kvinne-vampyr-gotisk

halloween-make-up-skummelt-kvinne-girl-vampyr-frisør

Når det gjelder Halloween vampyr kostyme farger å ha er definitivt rød og svart. I noen tilfeller kan du også prøve en hvit drakt. Hun ytterligere understreket blek hudfarge og gi vampyr en mer uskyldig.

makeup-kvinne-halloween-vampyr-opplæringen

Siste interessant idé: fullføre sin Halloween kostyme kvinne med en vampyr bite. For dette, må vi spille med sminke en liten stund før du forlater huset hans. Ideen ville være å kopiere utseendet vampyrtenner i nakken. For, la oss huske, blir det en vampyr etter å ha lidd en slik bit!

vampyr makeup-Halloween-kvinne-ideerLike this post? Please share to your friends: