Den store vase Design: 31 ideer for et moderne utseende – anews24.org

Den store vase Design: 31 ideer for et moderne utseende

stor hvit moderne design vase

Ofte, når vi snakker om en vase, tenk vi bare noen få blomster i en container på et bord eller kommode. Og hvis du gikk glipp av vår artikkel i går, er det nettopp disse typer fartøy som er utforsket.


Men i dag, ønsker vi å våge litt videre og du oppdager stor vase, den som finner henne ikke plassert på et bord, men på gulvet.

Ypperlig stort fartøy, plassert symmetrisk i forhold til lampens

stor vase gjennomsiktig glass idé

Den store vasen ligner ofte en amfora som kom til oss fra den greske perioden. Det står oppreist som en skulptur, og ofte inneholder grener, tørkede blomster og flere andre varianter av høye planter. Den kan være laget av porselen, glass, metall eller vevet rotting. For mer karakter, kan du også velge en stein vase eller tre gravde - kort sagt, et materiale som kan bli skåret for større effekt.

Nydelig stue strødd med store vaser og grøntområder

vaser ramme stykket

De store vaser passet perfekt i et moderne interiør hvor innredningen er like viktig som møbler. I dette tilfellet kan du bruke fantasien og innrede et ikke-funksjonelt område, skape symmetri ved innramming sofaen for to massive amforaer eller bare spre flere vaser i stua og invitere naturen inne .

En stor vase møbler kurve på trappen med klassen

vase stor trapp hjørneskap

Noen ganger, og spesielt i interiøret som ønsker minimalistisk, kan du satse på den store vasen og holde resten av kjølig og elegant atmosfære. Dermed vil fartøyet være stjernen i rommet ditt, og du kan gjøre som eksentriske tilbehøret du ønsker.

To store sorte vaserstor svart vase deco salong rød lenestol salongbord

Du trenger ikke en hage, og du drømmer om å ha den grønne hjem? Dekorer hjemmet ditt med store vaser fylt med blomster. Enda bedre, opt for store potteplanter. Plantene er lett å integrere i alle stilarter av interiøret. Deres finne en plassering er enkel. De passer overalt og i alle rom i huset. Vanligvis er alle planter gjør det bra under naturlig lys.

Deco stort glass vasestor vase deco interiør ideen blomster

For en langsiktig løsning, noen mennesker velger kunstige blomster. Egentlig er det ikke stor fan. De er ikke pen og ikke gir friskhet av ekte planter. Ideen om å installere en stor vase eller en stor blomsterpotte i sitt indre, er å gjøre det mer naturlig. Kunstige blomster ikke tilpasse seg dette ønsket.

Innsamling av røde vaser, transparent, sølv stor vase deco idé innvendig plass vase

Hvor du skal plassere sin store vase? Han går overalt: i stua, på kjøkkenet, i spisestuen, soverommet og badet. Hvis du ønsker å forbedre din søvn, installere planter på soverommet. Plantene også bidra til å bedre konsentrat. Det installeres også i hans arbeidsområde, leseområde og kjøkken. Det beste er å ha et anlegg for hver brikke. Ditt hjem blir avslappende og luft vil alltid føle deg frisk.

Stor vase i hvit keramisk

stor vase deco hvitt interiør idé

Plasser en stor vase i huset inngangen. Så snart du går inn, vil du føle friskhet og aroma av blomster. Dine gjester vil sette pris på også.

Deco inngang med stor vase

Den store vase Design: 31 ideer for et moderne utseende

Velg en modell av stor original og elegant vase. Et objekt som du installerer på en av brikkene må samsvare med resten av innredningen. Selv om du har funnet en vase med ekstraordinære design du ønsker å kjøpe, tenk før stilen hvor du vil plassere.

Stor hvit vase

stor designer hvit vase

En modell av universell vase som passer til alle stiler, er det klart vase. Hvis du ønsker å installere en stor klar vase nyskapende og veltalende design, inviterer vi deg til å oppdage vårt utvalg av tjue-modeller.

Vase med grafiske mønstre stor vase interiør deco motiver idé

Gjør pene vaser komposisjoner av ulike størrelser og former. Kombiner det store vasen med mindre. Du har valget mellom å velge de samme malene og kombinere flere.

Patterned Vasestor vase deco design idé

En vase som aldri vil bryte? Hvis du har kjæledyr og du frykter ditt glass vase på gulvet kan være brutt, velge et metall vase. Ham, vil han aldri bryte! Glass, keramikk og porselen er estetisk veldig fine materialer, men bryte enkelt. Metal er et godt alternativ for de som søker trygghet. I tillegg vil utseendet gi rommet en touch rustikk vintage. Plasser den på et lite sted som er utsatt for risiko.

Store metall vasestor vase metall blomster idé

Foruten den gjennomsiktige vase, en annen modell av universelle slam, hvit porselen vase. Det setter mer verdi i planter plassert inne. Denne vasen modellen er mer egnet for innendørs minimalistisk, skandinavisk, elegant.

Vakker vase i lakkert sort

vakker vase orientalsk inspirasjon

Vakker vase i lakkert sort

stor vase i lakkert sort

Alle plantene liker lys. Sett i et mørkt hjørne, vil de ikke leve lenge. I bukett eller potte, må hver plante luft og lys. Men pass opp, er det nødvendig at lyset er indirekte.

vase rektangulære plantet gresstuster

Rektangulær hvit vase

Hvem sa at du kunne bare plassere blomster inne i hans store vase? Det er fullt mulig å lage en dekorativ med bjørkeris. Den store fordelen er at det vil ta lang tid, endelig, hele året! Denne ideen innredning passer perfekt med intensjonene i høst og jul.

Store gjennomsiktige vaser utheving bjørkeris

store glass vaser fylt med grener

Til slutt, stor vase eller stor blomsterpotte, ideen om å invitere naturen i huset hans er alltid fascinerende. Tenk stilen på interiøret, samt steder og antall potter du trenger. Det beste for planter og vi legger mye uten å nøle. Vi lar deg utforske resten av vår store vase av ideer i bilder ...

Vase utforming enkel og utsøkt floral komposisjon

vakker vase blir dekorative tilbehør

Tørre greiner for et rustikt preg

stor vase lus noen grønne

grønn knapp i et rom heller nøktern

grønn vase på bordet og gulvet

sylindrisk vase og planter som utstråler friskhet

ypperlig stor sylindrisk vase

vase som har fargen blander dekor

netting kan vase for kontrast

vakker stor vase titt amfora

Stor svart elegant vase

stor vase trend for et elegant utseende

vase i hjørnet rustikk touch

to svarte vaser symmetrisk

Moderne stue med grønn

mange vaser strødd i salongen

stort hjørne glass vase

vakker vase i nærheten av peisen

vakker oransje vase xcentrique stil

Duoen stor sølv vaser luksuriøst utseende

bjørk grener i et gjennomsiktig kar

pålegge fartøy å innrede et hjørne

trend vase fylt med korker

stort moderne vase med lange greiner

Eklektisk innredning vase striper

rom minimalistisk grønn gjørmebad

retro spisestue med dekorative vase

store tekstur design vaser

to gjennomsiktige vaser å innrede hjørne


Like this post? Please share to your friends: