Nail original kunst for Halloween: være hyggelig til fingerspissene! – anews24.org

Nail original kunst for Halloween: være hyggelig til fingerspissene!

Nail-Halloween opprinnelige ideen heter-lakk manikyr art

Halloween kommer snart og vi tenker mer og mer til forberedelsene som går med det. Og hvis du ikke er villig til å kle seg i skjelettet eller heks, ingenting hindrer deg å satse på en spiker manikyr.


Og for å hjelpe deg med å finne ideer, vi er her. Ja damer, er denne artikkelen for deg.

Den følgende artikkelen er viet til en uvanlig manikyr - spikre original kunst for Halloween!

Du vil oppdage hva som er semi-permanent manikyr og vi vil stupe blikket gjennom 20 eksempler på bilder av utrolig spiker.

Nail art originale Halloween-glitter-rhinestone-oransje lakk

På slutten av sommersesongen, er vi på jakt etter nye ideer manikyr. Og for de med feires 31. oktober, valget er flott! Under Halloween fest, du vil at alt skal være perfekt - til fingerspissene. Noen eksempler på originale art negle bare kreve polsk og en børste. Men for andre som er mer komplisert, er gel spiker metoden den beste teknikken å bruke.

Gresskar-skremmende halloween-idee

Mange av disse ideene er forbundet med Halloween på grunn av form, farge eller design på hver negl.

Noen kvinner foretrekker lange og skarpe negler som minner dem om de av en heks. Andre er avhengige av den oransje henviser til symbolet på festival: gresskar. Men også, er fargekombinasjonen også svært viktig. Red er assosiert med blod, mens den sorte forbinder med skremmende netter.

ide-motiv-arr-manikyr

La oss starte med en ganske enkel negledesign, men elegant og i ånden av Halloween. Denne originale art negle er fullt mulig å gjøres hjemme. Og for det, bør du ta med deg polere de tilsvarende farger og en børste. Du kan tegne arr på hver spiker eller spiker valg.

spiker heks-motiv-spiss

De som allerede har lange, skarpe negler har en stor fordel fordi de lett kan gjøres om til en perfekt Halloween manikyr. Men selv om du har korte negler, kan du lage en spiker original kunst av minner neglene av heks. Og for bevis, ta en titt på bildet over. Dette negledesign er enkel og rask å utføre. Bare gi deg selv med en beskyttende base, en klar lakk og svart neglelakk for å danne trekantede mønstre.

Hint: har perfekte negler, er det ikke lett. Så hvis du er redd for å mislykkes, kan du bruke et kort som vil definere nøyaktig funksjonene dine motiver

mønster-deco-manikyr-realistisk

Det er kjent at de fleste kvinner foretrekker fransk manikyr

Konvensjonelt, er den franske manikyr å spore hvit neglelakk langs tuppen av neglen. Som for resten av spiker, er det farget i nude toner, beige eller rosa. I dag er det flere og flere originale versjonene avslo fransk manikyr. Trekk av alle farger som erstatter hvite, mønstre og baser i andre nyanser. Vi må bare respektere prinsippet om avreise: bruke lakk som definerer tuppen av neglen.

fransk-semi-permanent manikyr

Noen grunner er enkle å lage hjemme. For andre vil det være bedre å gå til semi permanent metode, hva spiker gel. Hvis du stopper denne manikyr teknikk, vil du se at mønstrene er lettere å oppnå for malingen tørke negler i løpet av sekunder. Dessuten tar det mye lenger.

spiker-marmor-mønster-idee

Men til slutt, hva er en spiker original kunst utført med gel polish?

Først må være klar over at når vi snakker om gel polish, det kommer til akryl polymer materialer farge. Forskjellen mellom denne neglelakk og den konvensjonelle lakk er at den er tykkere, bare lyse og tørk under en UV-lampe.

Nå trenger du ikke å gjøre gel negler i instituttet. Mange kvinner har sine egne UV-lampe og polsk å matche. Som installasjon av konvensjonell lakk, igjen li må ta vare på neglene før du starter noe. Må skyve tilbake neglebåndene og lett innlevering spikeren overflaten for å tillate gel å følge den riktig.

lakk-svart-rød-tenner

Når design som skjer i hver spiker, vil det ha å passere spiker under UV-lampe etter hver fargekanal. Og for å fjerne det, bare pakk folien med litt aceton på fingrene og forbli slik for en god femten minutter.

Hva er den store fordelen av den opprinnelige spiker kunst gjort gel polish?

Det er raskt, det er strålende og holdbarhet er ca tre uker. Dette er den ideelle metoden hvis du ønsker å oppnå Halloween nail art original. Fordi denne teknikken gjør det mulig å blande teksturer og farger som kan holde lenge.

lakk-gul-lerret-idé

Selvfølgelig, hvis du ikke har råd til å gå til en skjønnhetssalong, men hvis vi begynner lakk som å ha to venstre hånd, ville han måtte finne en annen løsning. mønstre kan enkelt finne og design for å holde fast på våre negler. Og i løpet av oktober måned, det er rikelig med Halloween mønstre av valg.

Hvis du ønsker en rask og nøyaktig resultat, da spiker klistremerker er for deg

Teknikken er så enkelt at selv et barn kan gjøre det. Vi må sette en base coat, så hold klistremerke valgt. Til slutt, vil manikyristen være klar når du setter det siste laget som er top coat. Enkelt, ikke sant?

lakk-light-neon-idé

Du ønsker å bli lagt merke til i kveld? Nylig skrev vi en publikasjon på fluorescerende UV makeup. I dag kan du finne lysende lakk neglene. Hvis du ønsker å være originale og alltid synlig, så dette lakk er bra for deg. Det er prangende i løpet av dagen og lyser under påvirkning av natten svart lys. Kort sagt, kan du være sikker på, er det ingen fare å savne deg. Dette lakk er perfekt for nail art originale Halloween iført kvelden 31. oktober.

Gresskar-symbol-halloween-svart-orange

ide-motiv-deco mumie

manikyr-girly-rosa-lakkert

manikyr negler idé-mønster

Manikyr Nails, blodrøde

manikyr-soiree-halloween-kvelden

begrunnelse-skremmende-farge-deco

lakk-drypp-motiv-manikyr

lakk-svart-spiker-lerret


Like this post? Please share to your friends: