Canisse pergola: 35 ideer for en naturlig skygge for å nyte god – anews24.org

Canisse pergola: 35 ideer for en naturlig skygge for å nyte god

Canisse dekorasjon av moderne design terrasse pergola

Gi din utendørs innredning en touch av naturen med en pergola Canisse ! Her er 35 interessante ideer for en behagelig skygge i sommermånedene.


Den Canisse pergola, slik som de som selges av afrikansk Reed, er en effektiv og billig måte å skape en skygge helt naturlig i området beskyttet av pergola.

Canisse pergola og uteplass med skyggefulle områder og basseng

Bassenget terrasse pergola shading utvendig Canisse

Lett å finne i butikkene, eksisterer Canisse i flere varianter. Noen er solgt fra 2,50 og 3 euro per kvadratmeter (for eksempel: Canisse i splitten bambus eller halm paillon stang, bambus, rug). Andre krever en litt større, men fortsatt rimelig investering; deres priser som strekker seg fra 8 og opp til 18 euro per kvadratmeter (i Canisse oiser eller hel bambus stammer spesielt).

Vakkert basseng terrasse med pergola Canisse

Bassenget terrasse pergola shading Canisse

Dette naturlig skygge har fordelen av å beskytte deg mot solen i løpet av de varmeste dagene, samtidig som en fin bris. I tillegg gir det deg muligheten til å bryte inn i ditt Utenfor innredningen et element av stil til innredningen av øyene, noe som tyder på en gang i ferien.

Deco ideen øyer Canisse med pergola for terrassen din

Canisse pris bambus pergola

I motsetning til hva man kanskje tror, ​​er Canisse pergola ikke mindre holdbare enn andre lignende produkter som er kunstig. Noen skyggelegging i Canisse har en holdbarhet lik de av plastprodukter. Men i motsetning til sistnevnte, sivet er objekter ganske naturlig, lett å resirkulere, og ikke forurenser miljøet.

tre dekk dekorasjon med metall pergola og naturlig Canisse

Canisse pergola-wood-utvendig-utforminger

Beskyttelse billig og naturlig, det Canisse pergola tillater oss å nyte forhold som ligner de som tilbys av en bioklimatisk pergola. Faktisk, er prinsippet for drift av den sistnevnte basert på bruk av lamellene som gjør det lekende lett å passere gjennom taket av pergolaen. Dette utnyttet frisk luft mens resterende skjermet fra solen.

Ide lys for belysningskjeder med pergola

tau tre krans-light-ide-deco-utenfor pergola

Dessuten tilpasser pergola Canisse lett til en rekke forskjellige strukturer. Moderne eller vintage, pergolaer og arbors av metall og tre hage kombinerer perfekt for å utfylle vårt ytre.

Canisse hage smijern lysthus

Canisse metall-arbor hageterrasse pergola dekorasjon

Den siv pergola, fungerer som bladene tak for utendørs strukturer er kjent for å ha en gammel historie. Vi tror dette er de gamle egypterne som oppdaget denne måten å beskytte seg mot solen.

Utvendig dekor i middelhavsstil og Canisse for stein og tre pergola

Canisse pergola-deco utendørs lounge hage-mediterraneee

Faktisk er pergola Canisse en løsning som er mest egnet for områder med tørt og varmt klima. I dag, estetiske kvaliteter og praksis er populære over hele Europa. Så, er det brukt selv i våtere områder. Bare i disse tilfellene er det tau som brukes i sommermånedene; det forblir lagret inne i huset i løpet av andre årstider.

Atmosfære og ferie Canisse basseng terrasse for bambus

Canisse pergola-deco svømmebasseng terrasse-moderne-idee

Arbor eller pergola Canisse hagen gir en spesiell titt på struktur og bidrar til ferie atmosfære av uterom. En terrasse med slik beskyttelse forføre dem som elsker naturlig dekorasjon og favorisere autentisk materiale.

Gartner med pergola Canisse hus med svømmebasseng

Oppsett pergola utenfor Canisse

Typiske utendørs villaer og feriehus, arbor eller pergola til Canisse ofte pryder pool dekk. Og hva bedre måte til et område av havet ånd?

Canisse naturlig pergola for moderne innredning

pergola terrasser Canisses

Økonomisk er tau, men ikke begrenset til beskjedne ytre og søyleganger og hage arbors improviserte. Den finner sin plass både på terrasser moderne design og i felt med DIY dekorasjon.

Arbor tre hage med tau rustikk ånd

Oppsett servering pergola Canisse

Og ja! For terrasser og hager dekorert med en bambus eller tau oisier ikke mangler komfort. Alle de typiske elementene i en hage eller utendørs spisestue kan eksistere perfekt under en arbor med slik beskyttelse mot solen.

moderne terrasse med pergola Canisse

Canisse hage pergola shelters deco solterrasse moderne

Naturlige siv er sesongmessig beskyttelse alternativer som lagrer inne i huset i de kjøligere månedene. I denne forbindelse, det rangerer sammen med seil og solskjerming. På samme måte som holdbar, sivet krever mindre vedlikehold anstrengelse disse tekstilelementer.

Ideen pergola med naturlig Canisse

Taket pergola Canisses

For ikke å nevne at tau er vanligvis enkel nok til å bli installert på en pergola eller lysthus klassiker. Og, hvis du har en spesielt stor terrasse, kan du tjene to eller flere siv. En fordel som ikke alltid er mulig i tilfelle av malerier og skygge gardiner!

Deco øyer for en sommerterrasse

pris Canisse skygge pergola

Og hvis alle disse argumentene var ikke nok til å overtale deg til å gi deg en Canisse pergola, vil den nederste bilde definitivt gjøre det!

Canisse pergola: Ideell for bassengkanten

pergola terrasse basseng Canisse

Gartner hjørne måltid utenfor dekket Canisse

Canisse deco spise pergola

naturlig skygge og pergola idé Canisse

Oppsett hage Canisse Pergola

Liten terrasse med pergola Canisse

idee deco terrasse pergola Canisse

Deco øyer og pergola med naturlig skygge

pergola shading halm

Canisse pergola og dekorative naturen til terrasse

ideer pergola naturlig tak

skyggelegging pergola patio ideer

Canisse bambus pergola terrasse

pergola shading halm tau

deco idé om pergola Canisse øyer

hvordan å dekke en pergola

Canisses pergolaer terrasse

dekorasjon idé pergola Canisse

Canisse pergola skyggelegging bassenget

Canisses pergola hage dekorasjon

Canisse basseng terrasse pergola

Canisse deco utendørs terrasse pergola

Canisse pergola dekorasjon øyer

Canisse deco skygge terrasser

pergola materialer CanisseLike this post? Please share to your friends: