Bamboo Deco: 40 ideer for en hage dekorert med bambus – anews24.org

Bamboo Deco: 40 ideer for en hage dekorert med bambus

bambus terrasse deco deco idé

Uansett om det gjelder bambus, bambus møbler eller dekorative brikker i bambus, bambus Deco vil bidra til å skape en avslappende atmosfære og avslappet i din hage eller uterom.


Fordi bambus er ikke bare hyggelig å se på, men det er også ansett som en bærekraftig og miljøvennlig materiale. Bambus er en flerårig plante som kan overleve i meget vanskelige forhold, slik som fuktighet, kulde eller varme. I denne artikkelen vil vi gi deg noen ideer om hvordan du bruker Deco bambus i hagen eller uterom.

Bambus innredning i en moderne hage

bambus innredning moderne hage idé

The Bamboo Garden

Du kan enkelt slå din hage eller bakgård til et avslappende område ved å plante bambus i et hjørne. Det er ca 1000 forskjellige arter av bambus å velge mellom, og du har å velge på godt de som bærer mesteparten av klimaet. Deretter kan du dekorere din bambus hage med en vakker tre benk eller stol og med en hage fontene eller andre vann-funksjonen for å fremheve skjønnheten i dette anlegget. Et annet alternativ er å plante bambus sammen din hage gjerde for å skape en dekorativ vegg som et alternativ til tradisjonelle blomster eller planter.

opprinnelige hage dekorasjon med bambusbambus hage dekor tretrapp

Bambus planter

Bambus planter i potter eller beholdere kan følge best med din hage innredning? Deres litt mer at de kan flyttes og transporteres enkelt. Velg rustikke potter og plassere dem rundt verandaen eller terrassen for å skape en grønn plass. Dekorere utvendig med bambus planter er den perfekte måten å ha en liten urban hage grønt. Du kan også bruke planter til å ramme inn hagen din stier eller oppføringen.

Deco bambus vann hage dam

Hvor vellykket planting av bambus?

Bambus er meget motstandsdyktig. Det finnes mange forskjellige arter av bambus. Flertallet av bambus varianter som frisk jord og drenert Terra. I sitt naturlige habitat, bambus bor i et tropisk klima, sub-tropiske eller tempererte. Bambus veksten er svært rask. Den vokser med rhizom - en underjordisk stamme. Det er gjennom det at røttene av bambus vokse. Røttene spore alene under jordoverflaten, derav bambus skjema motstand. Røttene er faktisk veldig befestet og selv i stand til å skyve en vegg! Den første viktig skritt for vellykket planting er å velge den varianten som passer best til forholdene i ditt område og felt. Bambus og forfaller i fire til fem år.

Utvendig dekor med bambus for en vriDeco idé bambus hagen utenfor opprinnelige dekorasjon

Bambusmøbler

Hvis du er ute etter en miljøvennlig måte å innrede uteområde, veranda, terrasse eller hage, er bambus møbler det ideelle valget for deg. Velg bord, stoler, stoler, svinger eller en bambus hengekøye laget av solid bambus - et naturlig materiale som ikke bidrar til avskoging. Bruk fargerike og moderne puter for å fullføre utseendet og gjøre hagen mer behagelig. Bambus møbler er spesielt passer godt inn i etnisk eller eksotisk innredning trend i utendørs design. Bambus møbler har en veldig interessant utseende unik. Også liker anlegget, er bambus møbler svært slitesterk og nesten uknuselige. En av sin store fordel er at det er også veldig lett.

Bambus møbler er også mye brukt i interiørdesign. Det blir en stol, seng ramme, bord, benk og mange andre. Bamboo kombinerer estetiske kvaliteter og fremragende praksis. Dens egenskaper er svært lik de av tre, med den forskjell at bambus er et gress. Det er en del av gressfamilien som også finnes i havre, hvete, mais, rug og bygg.

Vakker bambus hageDeco idé bambus hage bambus

bambus tilbehør

I tillegg bambus planter og møbler, kan du også finne lille måte å innlemme bambus i din innredning. For eksempel bambus chimes som gjør en behagelig lyd når det er lite vind. Sett dem på trærne i hagen eller på vinduene. Du kan også opprette en meditasjon hjørne med en bambus benk plassert i et rolig hjørne av hagen, under favoritt treet mu blant blomster. Bambus vaser fylt med friske blomster i lyse farger er også en fin måte å dekorere uterom. Bambus kurver er overalt og lar dekorere og lagre flere objekter.

Deco idé bambus utendørs hageDeco bord bambus hage potteplante

Bambus er en universell plante. For tusenvis av år, er det brukt i mat, men også i produksjon av høy kvalitet papir og tekstiler. Det er også flere skjønnhetsprodukter som inneholder bambus. Dette anlegget er også den viktigste maten for pandaer!

Deco Bamboo TerraceDeco plante bambus dekk idé

Bambus er alltid til stede i utformingen av hagen eller japansk Zen-stil. Visste du at den største bambus plantasjer i Kina og India? Faktisk er bambus naturlig tilstede i Asia, Afrika, Sør-Amerika, Nord-Amerika og Australia fra Europa og Antarktis. Her er grunnen til at vi i Europa, må vi plante det selv!

Hage gjerde bambus utforming

Deco design bambus gjerdet hage

Det er ingenting mer naturlig og enkelt som å installere en bambus hage gjerde. Dette er den raskeste måten å skjule mens resterende i det naturlige. Det er også mulig å lage en hage hekk med bambus, men dette vil ta litt mer tid. Av alle de artene som danner hagen hekker, er bambus blant de hurtigvoksende arter. Variasjonen valgt avhenger av dine ønsker og den effekten du er ute etter. hage gjerde ble installert på sensommeren.

Hage med fontene og bambus

bambus innredning fontene hage

Om sin symbolske Feng Shui bambus er forbundet med vennskap, ungdom og fruktbarhet. Det er også vurdert joy carrier. I kalligrafi, kunstnerne bare bruke bambus blader. Bamboo spiller en viktig rolle i det kulturelle og sosiale utvikling i Japan.

Utenfor område dekorert med bambus

bambus innredning uterom

Slitesterk, fleksibel, vakker og deilig: listen over estetisk og praktisk bambus er uendelig. Takket være sin universalitet, er bambus brukt i århundrer. Han deltok aktivt i og bidratt til utvikling av samfunn i Japan og Kina. Inviter bambus i hagen hennes inviterer historie. Det også invitere lykke og velstand! Så sett i gang. Her er noen flere enn 40 interessante og originale ideer for bambus innredning av hagen din eller uterom:

bambus gjerde

Bamboo Garden deco design

Hage dekorert med bambus

bambus hage dekor idé

hage dekorasjon idé med en bambus gjerde

bambus gjerdet hage dekor

Bamboo Garden tilbehør

tilbehør bambus hage

bambus hagestier

smug bambus hage design

Lysestaker utendørs bambus

lysestaker Bamboo Garden idé

moderne salong stol bambus

lang bambus hage stol

zen hage med bambus gjerdet

Bambus hage gjerde idé

Moderne innredning med bambus anlegget

bambus gjerde hage design

Lukke interessant design Bamboo

Bambus hage gjerde idé

Zen-inspirert vann hagen

deco moderne bambus hage

deco moderne bambus terrasse

deco interessant bambus hage

deco terrasse bambus utforming

deco bambus utendørs dusj

esapce utenfor moderne design

moderne bambus uterom

idee deco uterom

deco utvendig bambus idé

Ideen ekstern deco bambus

deco bambus hage idé

bambus hage dekorasjon idé

bambus hage design idé

opprinnelige ideen deco hage

Ideen bambus hageplanter

bambus vann hage deco

deco bambus stein hage

Zen hage design bambus gjerde

moderne bambus hage dekorasjon

Zen bambus deco hage

Bamboo Garden møbeldesign

utendørs bambus hagemøbler

liten hage bambus deco

liten hage deco bambus

bambus planter hage idé

bambus potter anleggskonstruksjon

deco bambus utendørs terrasseLike this post? Please share to your friends: