Ordne veranda vinterhage – anews24.org

Ordne veranda vinterhage

hage'hiver idee decoration interieur contemporain

Verandaen i dag har blitt en hel del av huset. Hvis det er godt isolert, kan det boron sin kaffe i pyjamas, kalde vintermorgener og se snøen falle.


Du er kanskje ikke tenkt på ennå har, men du kan slå den inn vinterhage. Det er faktisk noe mer enn parkere noen grønne planter i løpet av vinteren. I det nittende århundre, alle slott hadde en vinterhage hvor det er også holdt eksotiske planter. I England under viktoriatiden, ble opprettet i makeløs hager verandaer. I dag kan vi gjøre det hjemme. Hvis du ennå ikke har veranda, kan du enkelt lage en forlengelse av et rom utenfor huset. Den veranda Aluminium er en enkel og effektiv løsning for å oppnå. For design, kan du gjøre hva du vil - den viktorianske, Art Deco til moderne og tidsriktig stil. realisering av materialene tilby maksimal komfort og best kvalitet - varme og lydisolasjon, ferdig, enkelt vedlikehold. For planter, bortskjemt for valg: sukkulenter og kaktuser, vinranker, pluss alle de som blomstrer om vinteren. Hver må ha sin plass i henhold til anbefalt eksponering av en gartner blomsterhandler. Du er i begynnelsen av prosjektet vinterhage i vinterhagen? Se på bildene våre og bli inspirert.

En vinterhage vinterhage er enda mer koselig

hage'hiver photo amenagement interieur

Veranda innendørs vinterhage

hage'hiver extension idee maison verre
En minimalistisk vinterhage

hage'hiver decor minimaliste
Verandaen som et rom fullt

hage'hiver verriere veranda moderne

Photo veranda og vinterhage innredning

veranda hage'hiver art déco

Fin idé Deco vinterhage med planter

veranda hage'hiver intérieur

romantisk himmel dekorere idé

hage'hiver élégant classique

Huset forlengelse bilde med grønne planter

rustikk verandaEn meget varm vinterhage vinterhage

vinterhage vinterhagePlanter av alle opprinnelseDesign vinterhageEn veranda i hagen med badekarveranda utendørs hageA New Art Design veranda

stål, glass verandaStuen i vinterhagenkoselig chic verandaLike this post? Please share to your friends: