zbirka starin v elegantnem stanovanju v New Yorku Penthouse – anews24.org

zbirka starin v elegantnem stanovanju v New Yorku Penthouse

Elegantna vintage starinsko stanovanje Ta eleganten vintage 30. nadstropju stanovanje, ki ga je zasnoval Steve Harvel je izjemen in neponovljivi. To se nahaja v Setai Wall Streetu in napolnjena z zbirateljskih in starin, ki so skrbno sestavljene lastnik Alex Birkenstock.


Eleganten stanovanje je bila obnovljena in prilagojena Steve Harivel, ki je zelo priljubljen pri oblikovanju notranjosti okusno hotelov Soho House. V spodnjih slikah, boste videli številne redke in neverjetno starin, v hiši, ki da izjavo o prostaški stil!

Omamljanje eleganten apartma s svojo bogato zbirko starin

zbirka starin elegantno stanovanje

Nahaja se v stolpnici, ki ima fitnes center, spa, shramba za kolesa, strešno teraso in storitve, Wi-Fi, bo to razkošno in prefinjeno stanovanje vas potopite v čisti luksuz. Ima dve spalnici in tri kopalnice neverjetno ki vključujejo zgodovinske dekorativne dodatke. Stanovanje sama ima masažno kad in sproščujočo savno s čudovitim pogledom na ikona New Yorka, Kip svobode in reko Hudson.

Vsak malo podrobnosti v njem je umetniško delo

Notranja stanovanje slog Steve Harivel
Eden od dveh vhodov v stanovanja gleda dnevna soba je prekrita z lesenimi tlemi, pridobljenih iz portugalskega veleposlaništva v Parizu. In to je šele začetek izjemno zbirko, ki ima luksuzno doma! Velika steklena vrata ločiti sobe, spalnice in kopalnice. V kuhinji so iz nerjavečega jekla, vrata z Art Deco gledališča 1920 na Havajih našel svoje mesto. Stoli Napoléon III, zofe moher, francoski usnjenih foteljev in lahke industrije slog ustvarijo čarobno in brezčasen nastavitev.

Svetloba daje dramatično vzdušje
Svetloba osupljivih elegantno stanovanje

Glavni materiali so usnje, bron in les

Stoli Napoleon tri stanovanja

Prostori so veliki in razsutih

Vintage dekor elegantno stanovanje

Predmeti pred 200 leti je na voljo tukaj

Decor povprečna starost vintage stanovanje

Objekti različni časi so v kombinaciji s stilom

Eleganten stanovanje urad starinska ura

omamljanje ogledov

Starodavna umetna svetloba colelction stanovanje Luster starinsko stanovanje-style Belgijski kopalniške ploščice Sol Chevron vintage kuhinja lepa New York Poglej Art Deco stanovanje oči sijaj črna ravna PONOVNO Vrata Hawaii Theatre Savna hiša New York City Penthouse Veličasten pogled nebotičnikov New YorkLike this post? Please share to your friends: