Halloween dekoration billigt: ​​Lyckad festlig dekor utan att nödvändigtvis bryta banken – anews24.org

Halloween dekoration billigt: ​​Lyckad festlig dekor utan att nödvändigtvis bryta banken

Deco Halloween pumpor Billiga-rader

Ah! Halloween närmar sig snabbt! Därför föreslår vi att se henne några idéer om Halloween dekor billigt! Du kommer att se att vi kommer att spela med pumpor i år.


Förbered pumpa tar arbete och ansträngning, men det kommer att spara med all sannolikhet kommer du att tillbringa ändå för godis och sötsaker.

Halloween dekoration gjort billig plast och papper

Det är mycket lätt att tillverka spöken och vålnader från vatten eller mjölk flaskor (eller andra vätskor), men det kommer att gå på stormarknader för att hitta stora flaskor för att göra den mest imponerande spektra. Du kommer att dra senare ögon och en mun gör en smutsig gruva kommer att placera lökarna in och dina spöken får i livet. Du kan också tänka på att köpa vitt papper lampskärm från IKEA, färgen i orange och dra sina trekantiga ögon och en mun sugtabletter för att göra papper pumpor, symbolen för Halloween. Som en sanna ljuset, kan du slå dem med en lampa som du kommer att delta i. I själva verket kommer det att börja med det elektriska systemet som kommer att tjäna dig senare baserad dekorativ växt!

Deco halloween billig flaska Spectra-belysta pumpor

Om du har en uteplats, terrass eller ett hus med trädgård, kan du plantera en cirkel av några pinnar med större ändar i gräsmattan och täck dem med vita lakan som du tidigare dragit cirklar för ögon och mun. Så du har skapat dans spöken!

Deco halloween billig dans spektra

Halloween dekoration billigt: ​​pumpa hedras

Pumpa hedras på Halloween som det alltid har varit! Du kan använda fantasin och skapa, från pumpor, pumpor och butternuts i korthet, vinter squash, fladdermöss, spöken och andra symboler för semester. Bo hos oss och gärna utforska hela galleriet från den första till den sista bilden för att se vad mer kan tjäna pumpa!

Deco Halloween pumpor Billiga-vampyrer

Halloween dekoration billigt att släcka

Detta kan vara en god idé att skära fladdermöss svart papper och limma dem till bandet på utsidan väggen i ditt hem eller lägenhet. Om du lägger lite pumpa eller pumpor utanför dörren eller på stöd sluttningen av fönstret. I det senare fallet, ta alla säkerhetsåtgärder för att undvika att tappa pumpor på huvudet av en förbipasserande olycklig!

Deco halloween billig mus pumpor fladdermöss

Pumpor som du kommer att köpa det här året är riktiga pumpor som du kommer att använda bara en gång eller falskt, plast eller uppblåsbara som du kan återanvända nästa år och åren efter. Till dig att se!

Deco Halloween pumpor billig externa jätte

För de berömda pumpa-lyktor, förse dig med pumpor och ljus, men om du är rädd för brand, eller om du tror att det skulle orsaka problem (närvaro av nyfikna djur, spädbarn, risk för brand, etc.), vara medveten om att LED-lampor finns på belysningsmarknaden och du kan lysa upp din ihålig pumpa med säker ljuskropp och därmed säkra! Lysdioden kan vara vit, men orange eller röd för att skapa en atmosfär värdig Halloween.

Deco Halloween pumpor billig externa att-skratt

Halloween dekoration billiga men mycket estetisk

Ranger några pumpor och gurkväxter vid ingången till sitt hus, nämligen naturligtvis men pumpor pumpor, pomarines, smörblommorna, den patidoux, squash, gyllene äpplen, pumpor, butternuts från, squash, sucrines Berry, är mer än tillräckligt för att ha en trevlig Halloween dekoration.

Deco halloween billig yttre estetiska

Vissa squash så rader nästa stora krukor av hösten blommor och denna billiga Halloween dekoration är klar och estetik!

Halloween dekoration ganska billigt-blommor pumpor

Om du också lagra burkar, ljusstakar eller om du installerar små lampor för att lysa upp din trädgård eller utanför på natten, kommer du att ha helt passerat din Halloween dekor billigt samtidigt ha respekterat tradition och nådde en stämning för att få kallt i tillbaka.

Deco halloween billiga ljustrappa-1

Om inte, kan du satsa på de dekorativa objekt som säljs i butiker och försöka vara original så mycket som det kan genom att placera en stor spindel på taket och sprida hennes duk så bred som möjligt längs väggen.

Deco halloween billig big-Spider-tak

Ett skott av whisky på dörren och fönster för att klistra in Halloween symboler pappers pumpor och lite mark att leva eller bara återuppliva en illusorisk värld som vi bär inom oss och att uttrycka det i externalisera väsentligt.

Deco halloween billig dörr förklädd

De som gillar att överraska och rädsla och glädje på samma gång, kan installera lager av vampyrer eller spöken mask. Här på bilden nedan, ser det ut som Fantômas mask på en av spöken.

Deco halloween billiga ghost-utomhus

Detta kommer inte alls dyrt att köpa polystyrenskum gravstenar och dekorativa spektra i inte förgås i regn och inte flyga iväg vid minsta vindfläkt.

Deco halloween billiga frontegen grav-stenar

Du kan vara väldigt kreativ om du skapade bredvid gravsten av polystyrenskum iscensättning av ett skelett av en levande hemsk död ur marken och försöker fly.

Deco halloween billiga trädgårds undead ut

Det skulle vara ännu mer uppfinnings från din sida om billiga Halloween dekoration eller till ett överkomligt budget var rik symboliska föremål ljusa Halloween självlysande händer som kommer från jorden, belysta spöken, gravstenar, etc. (Se bilden nedan).

Deco halloween gravar billig hand ghost-ljus

Slutligen på Halloween Deco exteriör billiga, inbjuder vi dig att ta en titt på fotogalleriet del av vår insamling och några andra Halloween dekor idéer om en budget.

Deco halloween billiga idéer

Halloween dekoration interiör billigt

En gren som du kan abborre falska kråkor Här är en Halloween dekoration billig ursprungliga inredningen!

Deco halloween billiga träd kråkor-makabra

"Mästare kråka, uppflugen på en tree" som ignorerar "i näbben en ost", men dekorera grenarna väljs som dekor Halloween billigt hemma. Kråkan, även om det är en ganska dyster fågel, och särskilt nyakaledonienkråka är en av de mest intelligenta varelser i hela djurvärlden. I själva verket är det möjligt att göra och använda verktyg.

Deco halloween ravens billigt träd

Spindlar är andra läskiga varelser som symboliserar Halloween och är närvarande i Halloween inredningen billig eller på annat sätt. Som ni kan se, kan spindlarna göras från pumpor. Du tömmer pumpa, sätta en stor ljus och spel åtta medlemmar av spindlar på sidorna av pumpor.

Deco Halloween pumpor Billiga-spindlar

Om du har flera Halloween dekoration idéer billig, kan du ryckas. Du kan gå ut och hänga allt du har, liksom lilla häxan att sätta på lampskärm, små glödlampor krans av små pumpor tote sort (nycklar, klisterlappar, gem, etc).

Deco halloween billig inner bord

Här är en mycket originell inredning, uppfinningsrik, intressant, även överraskande! Om du gillar att skära med sax och skära ner de specifika konturer, kan du rita råttor på svart papper och skär dem senare. Inred ditt hem med! Få dem att växa och du kommer att ha denna typ av inredning Halloween billigt, mycket originell, uppfinningsrik, intressant, även överraskande!

Deco halloween billiga proliferations-råttor-papper

Om du är "en foody", försök att skapa en dekoration för Halloween med frukt och grönsaker. Detta är en möjlighet att blanda med behaglig känsla och matkultur!

Deco halloween billiga frukt grönsaker

Skärning och skapande som en sequined kransar papper: du ska hålla specifika konturer ritningar du redan har klippt papper glitter på papperet tätt klippa och lång, mycket lång och du kommer att ha din skapelse som dekorativa krans!

Deco Halloween symboler billiga-fete-papper

Och om du var ett litet skratt genom att rita cirklar fyllda i svart markör på vit kopp innan du lägger dem på bordet dekorerade för Halloween? Du har skapat fina spektra från din kopp och du har lagrat i form av en stor vit spöke! Är det inte en bra idé av billiga Halloween dekoration?

Deco halloween billig cup-spektra

Utanför vid ytterdörren eller inne på matbordet, pumpor och faller blommor är oumbärliga för en Halloween dekoration! Skäm bort dig själv och lägga den i full!

Deco halloween billiga bord

Vi har nämnt att den tömda pumpa kan användas för något annat än ljus i natten. Denna stora upplyst lykta kan vara en enkel punch skär utan ljus och insatserna för att skära in i ögonen och mun till gruvan katastrof som hon gjorde! Du tomt som om du skulle en pumpa-lantern och omedelbart efter du häller sprit och saft! Du kan lägga till frukt knubbig om du vill. I slutet av kvällen, illavarslande, kommer det att vara du!

Deco halloween pumpa billiga punch

Var inte rädd för att sprida just en orange duk och lay-by här och där några pumpor om du inte har tid att göra något annat. Det viktiga är att ha en stor Halloween med vänner!

Deco halloween billiga bord

Deco Halloween pumpor billig kul

Deco halloween billigt bords väl radLike this post? Please share to your friends: