Pergola terrass: 48 idéer för en modern utomhus inredning – anews24.org

Pergola terrass: 48 idéer för en modern utomhus inredning

Modern design uteplats pergola pool

den terrass pergola är ett bra sätt att dekorera din uteplats och trädgård. Detta är en möjlighet att skapa en trevlig plats att tillbringa kvalitetstid med dina nära och kära.


Denna typ av pergolor är oftast knutna till huset och med utsikt över trädgården. I den här artikeln hittar du några tips hur man bygger och dekorera din terrass pergola och även 50 bilder som kan tjäna som inspiration för att skapa en modern utrymme utanför.

Pergola modern trä terrass

pergola modern idé trä terrass

Moderna pergola är oftast byggda i vattenavvisande trä som röd ceder, redwood eller mahogny som är perfekta för hållbara, dekorativt utseende, båda pergola. Din pergola kan vara små eller stora, i den arkitektoniska stilen i ditt val. Lämna den i färg av trä eller välja en annan färg för att passa dina önskemål. Du kan välja en terrass pergola i den europeiska eller asiatiska stil, eller ens för en rustik pergola eller med en kupol ovan.

Pergola samtida terrass med pool

Moderna pool terrass pergola

Varför inte göra din pergola både vackert och praktiskt dekorera den med vinstockar eller klättrare på sommaren? Så du kommer att ha skugga när solen skiner starkt medan du njuter av naturen genom att stanna cool. De klätterrosor på pergola, till exempel, kommer att göra Outdoor Decor röst ännu mer charmiga. En terrass med pergola ger en utmärkt bakgrund för foton och särskilt för speciella tillfällen som bröllop eller årsdag.

Design Patio Pergola intressant

modern design terrass pergola

En pergola, byggd över en badtunna är ett perfekt alternativ för dem som söker avskildhet. När det gäller en byggd vid poolen, är det ett bra ställe att umgås med vänner. Med hjälp av trädgårdsmöbler, kan du förvandla din pergola i ett "rum" utanför vara lika bekväm som ett rum inne i ditt hem. Vissa gröna växter hängande från mitten av pergola kan spela rollen av dekorativa ljuskrona och ger fräschör under varma dagar. Du kan också göra träfönster mellan stödpelare och skapa en illusion av ett uterum. Din pergola kan ha en bar eller fungera som perfekt utekök att gå samman med vänner.

trä pergola terrass med pool

Vit modern terrass pergola

Det finns egentligen inga regler för dekoration av en pergola och du är fri att använda din fantasi. Du kan införliva dekorativa lampor och lyktor för dekoration på sommaren, bygga hyllor inuti eller bänkar om din pergola har det nödvändiga utrymmet. De konstnärliga målningar eller speglar är en annan möjlighet att dekorera insidan av pergola. Du kan också placera dekorativ fågel på vissa ställen och allt du gillar i allmänhet.

trä pergola med moderna möbler

deco möbler terrass pergola

Om du har barn kan du infoga en swing inuti pergola och låt dem ha kul med. Pergolan kommer att lägga karaktär till din utomhus utrymme. Utsmyckningen av pergola kan bli dyrt. För att undvika det, dekorera den med saker du redan har hemma och spara pengar. Om du gör en DIY pergola, användning av återvunnet trä. Här är några bilder på moderna pergola som kan inspirera dig och några användbara tips:

Häftiga idéer för pergola Deco

Original deco terrass pergola

Pergolan i trä är en av de vanligaste valet för utomhus. En annan modell, populär för sin bekvämlighet, en med ställbara blad. Pergolan lamellerna är enkel att installera. Vanligtvis säljs som ett kit eller kan tillverkas för att mäta. Pergolan spjälorna tillåter steer av solen. Det finns också pergola modeller med justerbara fötter. Vi inbjuder dig att upptäcka mönster pergola lameller av Solisysteme företag *.

Samtida trä terrass med trä pergola

Modern design trä pergola terrass

I de flesta fall är pergola som skuggning hållare. Vissa kan också användas för klätterväxter i trädgården. Det finns två huvudsakliga pergola modeller: oberoende eller vilar mot en vägg. De oberoende modeller kan installeras individuellt. Dessa är de vanligaste valt för stora utomhus.

Modern design idé terrass

pool terrass pergola konstruktion

Lyckligtvis marknaden, finner vi pergola i alla stilar och för alla smaker. Den stora fördelen med att installera en pergola i din trädgård eller terrass och du kan njuta av alla årstider. Ta ditt morgonkaffe i solen eller ett glas vin under regniga dagar, är det möjligt genom terrassen pergola.

Sten terrass med trä pergola

trä pergola modern design terrass

Pergola kan finnas många storlekar och stilar. Det finns traditionella eller moderniserade modeller. hennes valdes baserat på dess utomhus utrymme och önskemål. Ditt platt eller lutande rymden? Pergolan behöver en plan mark vara väl fäst vid marken. Om du vill installera en egen själv, kommer du att behöva en andra person att hjälpa.

Samtida terrass med pool och trä pergola

Pool Terrace trä pergola

trä terrass med pergola konstruktion trädgårdsmöbler

massivt trä pergola terrass

Pergola modern vit terrass dekorerad med rankor

pergola terrass vit idé

Utomhus kök med trä terrass pergola

dekoration idé terrass pergola

trä pergola terrass med svarta och vita möbler

idé inrednings terrass pergola

modern terrass med trä pergola

Idee trä terrass pergola

aluminium pergola för modern design terrass

Alminium pergola för modern terrass

modern terrass med pergola

aluminium pergola terrass

Ovan kan du se en modern pergola lameller. Tillverkad av aluminium, är det inte bara mycket stark men också estetiskt. Denna pergola modell anpassar väl till modern utomhus.Terrass med aluminium pergola

aluminium pergola för vit terrass

Genom att installera en stor trädgård pergola, är det ens möjligt att förvandla din terrass ett extra rum. Nedan en stor terrass sett en modern pergola. Ser ut som ett vardagsrum!

aluminium pergola terrass konstruktion

Pergola fungerar också perfekt som ett stöd för vissa klättrare.

aluminium pergola vinstockar

Vad design för min trädgård pergola? För att besvara denna fråga, måste vi ta hänsyn till stilen på interiör och exteriör. Vanligtvis specialister rekommenderar att utforma i samma stil. Detta kommer att göra allt harmonisk livsrum.

aluminium pergola terrass konstruktion

trä pergola modern design

Trä pergola passar mycket väl till alla utomhus design stilar. Trä pergola passar mycket väl till alla utomhus design stilar. Trä är det referensmaterial när det gäller att utforma en utomhus.

trädäck pergola

trä original- design pergola

Trä pergola kombinerar mycket bra med ett trädäck beläggning. Titta på den här vackra alla moderna terrass:

Trä idé terrass pergola

trä deco idé pergola

Vet du skillnaden mellan en pergola och trädgård berså? Vanligtvis trädgård berså är en oberoende, stor pergola, snarare anpassas till trädgården. Pergola är den lämpliga basen däcket lösning.

trä pergola utformning tyg

Moderna trä terrass pergola

Pergola terrass: 48 idéer för en modern utomhus inredning

Pergola terrass: 48 idéer för en modern utomhus inredning

Pergola terrass: 48 idéer för en modern utomhus inredning

Pergola terrass: 48 idéer för en modern utomhus inredning

trädgård pergola modern design

Aluminium pergola terrass

pergola utemöbler

Du har chansen att njuta av en utomhus sommarkök? Sedan överväga skydd genom att installera en lämplig pergola.

terrass pergola för matlagning utomhus

pergola för vit deco terrass

Om du gillar god rustik chic och boho stil, kan du göra dina pergola själv. Vi älskar den här uteserveringen med pergola DIY kulörta lyktor och kuddar i blommönster:

pergola för DIY deco terrass

Installera en pergola utan visuellt stänga rymden? Den genomskinliga pergola för att skydda och njuta av utsikten över himlen samtidigt.

pergola terrass glasdesign

pergola design idé terrass

pergola tyg terrass

Trä deco terrass pergola Moderna trä terrass pergola

trä pergola konstruktion

modern design terrass pergola

Original Design terrass pergola

rustik terrass pergola

DIY idé terrass pergola

pergola idé deco hus

asiatqiue stil terrass pergola

Moderna aluminium glas pergola

aluminium pergola terrass konstruktion

deco trä pergola

terrass moderna trä pergola

Pergola lameller av SOLISYSTEMLike this post? Please share to your friends: