Hur man utvecklar ett litet rum i en liten lägenhet – anews24.org

Hur man utvecklar ett litet rum i en liten lägenhet

sovrum dekor säng

När det gäller att utveckla en liten lägenhet, alla följande är tänkt att Ikea. Och detta är platsen att gå. Ikea finner vi idéer och tips för smart förvaring med multifunktionella möbler som utformats speciellt för små volymer av små bostäder.


Insamlingen av mycket små inredda rum som vi presenterar är särskilt intressant. Det är en sann utställning av originella idéer som kan lära oss hur man närma sig litet rum utrymme.

Här är ett litet vardagsrum. Vid första anblicken detta stycke verkligen verkar mycket liten, bara var i stället sätta en soffa och en TV. Men skickliga svenska utse tillvägagångssätt gör mycket mer än så. Vi har inte en utan två relaxavdelningar där man kan titta på TV, spela videospel och mer vi har en betydande utrymme hyllor för böcker.

En liten väl möblerad lägenhet

Liten lägenhet vardagsrum

vardagsrum utrymme

Små platt widescreen

Liten lounge med TV och lagringsutrymmeLiten lägenhet levande arrangemang

Den lilla sovrummet är också mycket original. Skåpdörrarna utan gräns skräp och kan röra sig mer fritt. Vi vinner här mer utrymme för vår verksamhet, utan att begränsa rörelse i rymden. Det sparar också utrymme i höjd till taket och det gör vår mest lönsamma liten lägenhet.

litet sovrum

Litet rum lägenhet sovrum

Skåp utan dörrar

Litet rum lägenhet sovrum garderob

När man samlokaliserade eller om du bor i flera andra bekymmer visas. Hur dela en liten lägenhet samtidigt som hans privatliv? Dessutom finns det ofta dubbla verksamheten för att lagra varje gång separat eftersom det inte är alla gifta. Ikea erbjuder mångfacetterad och multifunktionella möbler som kan tjäna både skiljevägg mellan två privata utrymmen och self storage. Naturligtvis våningssängar är mycket praktiskt i denna konfiguration.

Liten delad lägenhet

matplats

Hylla som fungerar som en skiljevägg

Ikea vägghylla

våningssäng

Våningssäng litet rum

Våningssäng och soffa integrerad

Bunk litet rum bäddsoffa

Det lilla köket Ikea är också mycket bekväma och full av tricks. Det uppmuntrar oss att läka vertikalt. Titta på dessa öppna höga hyllor. Samma för fortfarande monterade skåp mer höjd i de fall som vi inte behöver hela tiden.

Det lilla köket

Små köksskåp

Litet land kök design

Litet land kök design

praktiskt och vackert matlagning utrymme

Litet kök matlagning utrymme

Litet kök med liten central ö

Litet centrum ö kök

Ett litet badrum kan bli ett magiskt trick. Titta på det att även ett badkar och en tvättmaskin utan att lämna en känsla av att man är alltför snäv. Gardinen spelar en viktig roll - det döljer lagringsutrymme för affärs bad. För utformningen av din lilla lägenheten har allt du behöver.

Litet rum praktiken badLitet badrum badkar

Badrum design i vitt

vit badrumLike this post? Please share to your friends: